torsdag 17 februari 2011

RÖSTA PÅ VILDA

Gå in här och rösta på min lilla Vilda i tävlingen om att få vara med på omslaget i Vi Föräldrar tidningen =)

 http://www.viforaldrar.se/
När ni har kommit in på sidan så trycker ni på Tävla och sen på omslagstävling.. sen är de bara att hitta min lilla Vilda och rösta =P

RÖSTA PÅ VILDA.. Den här bilden är med i tävlingen =)

Tack

Love// Nelly

?

Det räcker nog från min andra blogg.. har använt den för att skriva av mig privat så de är inte lämpligt att lägga ut här.. Mina vänner Patricia,Angelica;erica,emelie och candrah har koden till min andra blogg så dem har ju läst den men jag vill inte att fler gör de. =) Finns en viss person som skulle gå i taket om hon läste min blogg.. visserligen skulle de va lite kul.. MEEEN jag är mamma nu och tänker mer än gärna på mitt barn hellre än på en fjant från jakobsberg.

Varför är de så att bara vissa människor växer upp och går vidare medans andra stannar kvar och trampar på samma plats? Nu säger inte jag att jag är värsta ängeln för de är jag inte men jag tycker att de är ganska intressant.
Jag flyttade från de skithål jag växte upp i när jag va 22 år.. efter de så har jag rest inom Sverige och träffat nya vänner och bekanta och lärt mig massor om mig själv och mognat en del. Ströp kontakten med alla i från hemstaden när jag flytta oxå.. hade ett fåtal kvar där samt min familj.. De nya vännerna säger att jag är en underbar,ärlig och kärleksfull människa medans en annan kanske säger att jag är likadan som innan jag flyttade.. Det är alltså 10 mot 1 kan man säga.. 10 st säger att jag har mognat och blivit en fin människa och 1 säger tvärtom.. Jag väljer ju såklart att tro på dem 10.. ;) Men hur kan 1 människa säga så fula saker om en annan? Fick höra både de ena och de andra från henne om hur dålig och hatad jag är.. av hennes vänner måste jag tillägga, som jag inte ens känner och de känner inte mig. Eh... jag struntar i henne och hennes vänner jag undrar bara som jag skrev, hur de kommer sig att vissa växer upp från ghettot och drar för vi vill se mer och lära oss mer och ge livet en bra chans medans andra väljer att stanna kvar och hålla sig instängda i sin håla med sina vänner de växt upp med..? Är de för att det är "tryggt"?

Jag är iaf en av dem som vågade flytta helt själv till ett helt nytt ställe där jag inte kände en kotte.. Det va oxå det bästa jag har gjort (förutom att få min dotter) i hela mitt liv!! Jag fick nya vänner för livet och jag träffade min underbara fästman. Jag ångrar inte för en sekund att jag flytta.

Om jag hade stannat kvar:
Jag tror att hade jag stannat kvar i Jakobsberg så hade jag vart tillsammans med en man som inte va snäll mot mig fortfarande, vi hade kanske fått barn nu.. Jag hade haft kvar samma gamla falska vänner bara för att ha några vänner överhuvudtaget.. egentligen ville jag bara kräkas på dem för de va så falska och vidriga mot varann och andra. Jag hade haft en man som åkte in och ut från kåken och som alla har "respekt" för. Jag hade levt ett liv som så många tjejer gör idag.. ett liv med misshandel,kränkningar,lögner och otrohet. Jag va stark nog att ta mig ur med en massa hjälp av min underbara mamma... jag hoppas att det finns hopp för de tjejer som lever så idag att få styrkan att lämna. Jakobsberg mina vänner är inte ett bra ställe och det är deffenitivt inget ställe att uppfostra barn i.. Ja det är min åsikt... många tycker säkert annorlunda och det får man göra. Men tänk oxå på de jag skrev.. ALLA TYCKER ANNORLUNDA när du kommenterar min blogg. =)

Aa det finns egentligen mycket som jag går och tänker på om dagarna nu när jag är mamma ledig... men jag sparar lite till senare =P

// Love Nelly

Från gamla bloggen

Sjuklingar....

Vilda har vart sjuk nu i typ två veckor.. men nu börjar de bli mycket värre.. =( Va hos läkaren med henne förra veckan och då sa de att det bara är ett virus men nu börjar jag undra eftersom hon bara blir sämre. Så vi ska dit idag igen. Vi ska kolla mig då oxå för jag är oxå dålig nu. =( Plus att vi har vart hos min mamma och hon har bältros och min syrra fick streptokocker i halsen och impetigo utslag på knät. =( Så nu måste vi kolla oss om vi oxå fått de för jag och vilda har ont i halsen. Plus att vilda har fått nått utslag på kinden. Syrran pussa ju på henne ganska mycket dagen innan vi fick veta att syrran hade allt de. =( Sååå de blir återbesök hos Dr Melanie =)

Nu kom Thomas hem till lunch så ska umgås lite med honom..

Juste.... va hos Sofia oxå en stund i söndags och bara satt och prata lite.. de va skönt att få vara lite själv med min vän, utan barn och kille. =)

Puss hej

Från min andra blogg

Stackars lilla Vilda

Vi va på satska barnakuten igår med Vilda.. vi blev dit skickade från vårdcentralen. Hon har de farliga RS viruset.. =( Hon är jätte dålig min lilla sessa. Jag är jätte orolig och rädd.... det finns ju barn som har blivit hemskickade som vi blev och sen har dem dött!! I samma virus som Vilda har. Jag har inte sovit en blund i natt för jag har legat och lyssnat om hon andas och när hon har gnällt har jag vart där på två sekunder och klappat henne i pannan och gett henne nappen. Hon sover jätte mycket nu och äter skit dåligt. =( De sa att om hon får svårare att andas eller äter dåligt då ska vi komma in igen.. idag har hon bara ätit en flaska.. de är ca 200 ml bara.. =( Jag får inte i henne mer. Så vi funderar på att åka in med henne ikväll.. när Thomas kommit hem från jobbet.

Nä du jag är så rädd och orolig så jag håller på att bli knäpp. Önskar att hon kunde bli frisk nu.

Ska gosa lite med henne nu, hon är jätte mammig och gosig nu när hon är sjuk.. de är de ända positiva =)

Aaa juste patte, gå in på http://www.viforaldrar.se/ och sen på tävla och sen på omslagstävling och så röstar du och alla dina vänner på Vilda =D hihihi

Puss hej

Min dotter

Jag har världens bästa dotter, hon är alltid glad och busig. Hon va jätte sjuk för ett tag sen i de här RS viruset som går överallt nu. Min stackars lilla tjej va så snorig och täppt i näsan och hade/har en jobbig hosta. Som tur är så behövde hon inte läggas in och hon behövde ingen medicin annat än näsdroppar och alvedon. =D Trots att hon va så sjuk så log och skratta hon varje dag. Hon är mycket bättre nu så nu är hon extra busig haha vilket jag tycker är sjukt kul. Idag har vi inte gjort så mycket annat än busat och gosat. Jag har pratat i tele med Johanna iaf och det va kul, vi har inte pratat på ett tag nu. Har oxå pratat med Sofia vilket oxå alltid är kul. =) Men annars är det de vanliga sysslorna... som att tvätta,städa och diska.....vilket inte är lika kul. =P

Jag håller iaf på att planera en middag/fest för min fästman som fyller 30 nu den 3 mars. Och än så länge har vi kommit underfunn med att vi ska till båten Patricia och min karl äter gratis. Sen har vi bjudit ca 15 pers.. två har tackat nej pga att de bor längre bort och inte har råd. Vilket är jätte synd såklart. Men jag hoppas att de andra kan komma... de har till den 21/2 att svara om de kan eller inte. Vi tänkte äta och dricka gott och sen senare på kvällen blir de party såklart. Så vi har fixat barnvakt och de blir första gången jag lämnar bort vår dotter så länge...och över en natt. Det kommer kännas i hjärtat kan jag lova. Men hon är i trygga händer och jag vet att hon kommer ha det jätte kul och mysigt med sin mormor. Jag tänkte ge min fästman en klippning i födelsedags present oxå.. han behöver de och jag tror att han skulle uppskatta en... 

Iaf, min lilla syster fyller år nu oxå, den 26/2 så hon är först.. har ingen aning om vad man ska köpa till henne..? Hon fyller 17 år och älskar piercingar och kläder... men hon har massa piercingar och MASSA kläder så de är ju inge kul att köpa. Någon som har något förslag? 

Imorn ska jag till Curves iaf och testa på om det är något för mig.. min mamma älskar de och rekommenderade de för mig så vi får se.. ska bli kul imorn iaf.

Här kommer lite bilder på min underbara dotter







Så de va lite bilder på min fina lilla flicka. =)

Hoppas ni har och får en fortsatt trevlig dag..

Love// Nelly

Hej

Har en låst blogg sen tidigare men vill prova att ha en öppen ett tag framöver. Jag är mamma och fästmö och trivs väldigt bra som de. Har en underbar dotter på 5 månader. Jag kommer att skriva när jag har tid och ork.. och då kommer jag skriva om mitt liv och mina värderingar.

Ha en bra dag

Love Nelly