måndag 9 maj 2011

KÄRLEK

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Det vackraste smycken jag någonsin
har haft runt min hals...
Är mitt barns armar!
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Lyx måndag !!

Nu har vi ätit revbens spjäll och kollat på en film som heter Game of Death, den va bra och maten var perfekt! Nu dricker vi en varsin öl och kollar på hockeyn!! Heja Sverige!! 1-1 än så länge.. De här kan sluta hur som helst.. De har ju bara gått 9 minuter på första perioden. Kanada är ett himla bra lag så de är en spännande match.
Super mysig kväll med min fina familj iaf... =D
Hoppas ni oxå har en mysig kväll.




Love // Nelly

Så skönt ute

Det är ett enormt fint väder ute.. varmt och härligt. Men jag har svårt att andas ute nu.. och inne. Känner inte att jag får tillräckligt med syre och jag är sååå trött. Vill bara sova och sova. Hoppas min läkare ringer mig imorn för nu börjar jag bli lite nervös för min lunga.. har extremt ont och har svårt att andas pga smärtan. Fick råd av en nära vän att kolla min sköljköttel oxå för de kan vara något konstigt med den efter graviditeten.. Den påverkar ju både vikt nedgång och humöret. Funkar den inte riktigt som den ska så kan man bli deprimerad och jag känner mig lite deprimerad faktiskt. Emellanåt... inte jämt.

Imorn vill min man att jag tar med mig Vilda och åker ut till Ekerö och äter lunch med honom.. en sen lunch. Så vi kan åka till Johanna direkt efter tillsammans. Måste ringa henne oxå och kolla om vi skulle komma imorn haha. =)

Ska kolla med Candrah oxå senare ikväll när hon ringer om jag och Vilda kan komma ut till henne ett tag imorn när vi ändå är ute på Ekerö. För då kan vi vänta där tills Thomas slutar. Det vore sjukt kul. =D Men hon kanske har planer.
Aa i vilket fall som helst så ska vi ut dit och äta med min man och hans jätte snälla och trevliga arbetskamrat.

Ikväll ska vi grilla revbens spjäll till middag.. hur gott som helst ju! Iaf när man grillar de själv.. de här som man köper färdiga är inte alls lika goda. På tal om revbens spjäll.. Tindras mamma gör GRYMT GODA revbens spjäll!! Det kommer jag ihåg från när vi var små och jag bodde hos dem över sommaren.. jäklar vad goda de var hehehe.

Aa men ska ta vår dotter nu så mannen min kan börja på maten. =P

Love // Nelly

Hej Hopp

Måndag och ny vecka... den här veckan har vi massor att fixa inför dopet. Mycket shopping och mycket dubbelchecka att allt är som de ska. Jag är jätte nervös för att Vildas dag ska gå åt skogen... jag vill att dagen ska vara perfekt och att alla kommer med ett lungt och glatt humör.
Jag är oxå nervös för att tårtorna kanske blir misslyckade eller inte som jag tänkt mig. Men jag får hålla tummarna om att de blir bättre än förväntat.
Imorn kanske jag ska träffa Johanna oxå men vi ska höras idag och bestämma en dag. Tror de blir imorn. Ska ringa Candrah idag oxå.. det får jag inte glömma!!


Idag tänker jag bara ta de lugnt i de fina vädret för jag har sjukt ont i lungan idag.. Imorn ringer min läkare så får se vad han säger... om jag ska få medicin eller inte.

Så imorn får jag veta om jag ska åka och träna på onsdag.... meeen frågan är bara om jag kommer hinna de...? Mycket att göra..

Har inte så mycket mer att komma med...

Love // Nelly