onsdag 17 april 2013

Skönt!

Syrran ringde min tattuerare idag och de boka in samma sag som jag ska gadda mig :-D. Sällskap och jag kommer få hålla hennes hand hahaha :-). Ska åka och kopiera lite papper som jag ska skicka in idag oxå... sen behöver jag gå enpromenad. Hoppas på att Thomas kommer hem snart så vi kan äta middag och sen bege oss ut. Har dammsugit på balkongen oxå men är inte klar där. Behöver dammsuga mer och torka bort massa skräp och spindelnät sen vintern. Sen ska bord och stolar torkas noga och ljus ska ut. :-) Seize the day

Tjena

Har städat och städat här hemma... hög musik och bara låtit tankarna flyta! Känner mig helt nere pga gallblåsan och operationen. Jag ler om jag måste liksom och har ett ansikte på när jag är med andra och ute. Men jag mår piss! Vill inte! Blir nervös när jag hör brevbäraren som kommer med posten för vilken dag som helst kommer en kallelse till återbesöket.. Aja.................!?!

Idag har jag som sagt städat och lyssnar på Bandit... Vilda är på dagis och har kul! Skönt att det vart fint väder just idag när hon ska till skogen. Ska fixa lunch till mig strax och kanske kolla lite tv. Jag som var så enormt glad över att våren är här och att jag ska gadda mig och att vi är hemma igen och börjar få ordning.






BLÄÄÄ!

Inge kul att gå och ha ont jämt och sen måste genomgå en till jävla op för att bli av med skiten!

Seize The FUCKING day!