söndag 28 april 2013

Var en tuff helg!

Det började göra ont i torsdags men jag kunde lugna smärtan så det gick att leva med den. Fredagen var lite värre men ändå ok med smärtlindring. Men på natten fick jag ett gallstensanfall och smärtlindringen funkade inte alls så det vart att ringa ambulans och åka med blåljus in till SÖS akuten. Vilda och Thomas var hemma och min mamma kom in till mig. Jag fick åka hem runt sju på morgonen. Åkte in vid halv fyra tror jag på natten. Hade ingen koll på klockan... vet att kl var halv tre när smärtan var jobbig.. Kom hem vid halv åtta lördag morgon iaf och äter frukost med mamma,Thomas och Vilda. Fick med mig smärtlindring som jag skulle ta hemma så jag gjorde de på toan för de är suppar som man stoppar i rumpan.. då kissar jag oxå innan och det känns lite konstigt så jag tittar i toan och ser att den är helt röd.. =/ Skumt för jag har ingen mens när jag torkar mig så de måste vara urinet. Jaha så jag ringde närakuten och fick åka in dit till halv tolv. Hade såklart urinvägsinflammation som gått upp i njurar så fick antibiotika och kunde åka hem.. Så nu äter jag antibiotika och smärtlindring för gallsten och mår allmänt dåligt. Ska ringa min kirurg imorn och be om en akuttid till operation för såhär kan inte jag leva. Har åkt in akut för gallstensanfall två ggr med ambulans och en gång själv på en månad. Det tar på mig och inte minst på mitt barn och min sambo. Dem blir ju jätte rädda !!
Men efter mitt besök på närakuten så sov jag nästan hela dagen. Var vaken små stunder men jag var så hög på medicin att jag sov mest. Idag söndag har jag vart piggare men har ont.. Vart en sväng till Astrid Lindgrens oxå med Vilda för hennes armbåge hoppa urled... men de gick fort där som vanligt, hela besöket tog 15 minuter sen kunde vi åka. =) Vilda mådde bra ganska direkt efter att det dragit tillbaka hennes armbåge. Hon vart jätte glad =).

Jag är helt slut nu.. ska snart gå och sova men ville uppdatera här lite.


 Hitta den här bokhyllan på Tyresö loppis sidan på FB och den skulle ges bort och jag lyckades få den. =) Johan och Thomas åkte och hämta den samma kväll och nu står den fint i Vildas rum. =)






Har iaf lyckats gå ner 19,2 kilo nu =D Hejja mig !!

Seize The Day