söndag 22 maj 2011

Vår stora tjej

I fredags så va vi hos min mamma och åt middag med henne och Michale. På kvällen sen så tog Vilda sina första tre steg helt själv, utan att hålla i sig !! =O Tror ni inte att vi vart heeeelt paff. Bara sådär så släppte hon bordet och gick tre steg till sin mormor på golvet! Hon är liksom åtta månader... ska hon börja gå nu? Haha ja finns ju barn som går vid nio månaders ålder och Vilda blir kanske en sån bebis då. =D Jag är så stolt över henne! Hon är så cool och att vara med. Hon lär sig extremt snabbt och hon är så kärleksfull. Hon pussas och kramas på alla hon känner. Hon visar verkligen att hon älskar sin familj och sina nära. Och mormor är en favorit! Hon älskar verkligen sin mormor, de busar och kladdar och gosar och Vilda kan inte ha en bättre mormor än min mamma! De två är bästisar helt enkelt! Och Helle min syster är Vildas älsklings moster! Vilda älskar att dra i Helles piercingar =) Haha. Tur att jag har en sån underbar mamma och syster och som Vilda älskar. Då kan vi lämna över Vilda till de utan att de känns jobbigt. För vi vet att hon har och får de bästa där!


Love // Nelly

Söndag

I may be big and uncomfortable in my own body but im still beautiful

Jahaa, den här dagen har de inte gjorts så mycket. Thomas tog Vilda i morse så jag fick sova tills jag vakna iaf och de va enormt skönt och jag är väldigt tacksam för de. Sen somna de i sängen för en stund sen så jag passade på att gå in i duschen och raka ben,satte hårinpackning och peela kroppen.. så skööönt när jag hinner göra sånt. =) Känner mig nästan som ny igen.

Tror inte att vi kommer göra något speciellt idag annat än att städa.. eller de lär väl bli att vi plockar och kanske dammsuger men sen kommer dagen vara slut och vi måste laga middag och natta vilda. Så vi får se hur långt vi hinner idag hehe.


När mamma säger "Varsegod Vilda" så säger Vilda "tata" vilket betyder Tack tack =) hihi Hon är sååå söt!

Jag ska sätta fart nu medans de sover.

Love // Nelly