fredag 25 mars 2011

Äntligen fredag

Idag skulle ju jag har åkt och tränat.. men jag har sån fruktansvärd mens värk idag så jag har svårt att stå rakt. Vill bara ligga i fosterställning och gråta.

Idag ska hela min lilla familj åka och kolla glasögon till min karl och sen skicka tillbaka min klänning som kom igår för den va för stor =D Så jag måste byta till två storlekar mindre =D WIIIE !! Känns underbart! Sen ska vi åka och handla mat och kolla kläder till Thomas och Vilda och nån kofta till mig som jag kan ha över klänningen på dopet i kyrkan. Det är ju bra att röra på sig när man har mens värk så jag ska försöka röra mig så mycket jag kan fast jag inte tränar idag. Jag har gjort något konstigt med min nacke och axel oxå... har jätte ont som om jag sträckt mig eller så.. har haft de hela veckan. Så de är nog bra att ta de lite lugnt idag. Sen ska vi antagligen bara vara hemma men vi kanske tar en tripp förbi min mamma och hälsar på. Hon vill gärna träffa Vilda och så vill jag visa henne vad jag och Vilda brukar göra ibland. =D Jag har lärt Vilda att nicka. Hon har ju börjat med att trycka sin haka mot bröstet och då gjorde jag likadant och sen tog jag bak huvudet lite längre, ni vet som när man nickar JA. Då gjorde hon likadant och så har vi övat på de och samtidigt säger jag JA så hon ska koppla att nickandet sådär betyder JA. =D Hon blir jätte glad och tycker de är jätte kul. Så det vill jag visa min mamma. Hehe.

Ja men de var väl de än så länge... jag skriver väl kanske senare om vad vi har köpt och kanske lägger ut lite bilder oxå. =D

Love // Nelly