tisdag 7 augusti 2012

Tisdag kväll

Hmm ja igår åkte vi till landet och badade och åt god middag med familjen. Jag fick kokt mat som vanligt hehe men det var jätte gott, speciellt att slippa fisken =P. Vi fick se på show som ungarna hade gjort och vi prata massa om allt och inget.

Idag åkte vi till min mamma direkt när vi vakna för de hade stängt av vattnet här idag. Det har vart en vatten läcka här så det håller på att bila i båda lägenheterna här bredvid. Vi klara oss TACK OCH LOV! Träffade min lillasyster idag för hon var hemma, och JÄKLAR vad jag har saknat henne!! Hon har gått ner i vikt och är sååå fin! Jag är stolt över henne <3. Jag fick massa kläder av henne oxå som hon inte ville ha längre och jag tackar och tar emot hehe. Fick mina smycken tillbaka och så fick jag och Vilda fler smycken som Helle tröttnat på. Vi fick oxå smink och nagellack! =) Tack finaste gullunge!

Jag fick ett samtal av en snickare att de kommer i morgon kl 07.30 för att byta vårt kakel i köket och jag vart super glad! ÄNTLIGEN!! =D Så Thomas har diskat bort allt och gjort rent och fint i köket nu på kvällen, han har till och med skruvat bort uttagen i väggen och tagit bort spisen. =) Btw, vi har Riktigt rent bakom spisen..=O Det trodde jag inte hahaha.

Jag fick ett brev från Södersjukhuset att jag ska på ultraljud på övre delen av min buk nu på fredag...Visste inte ens att de skulle skicka en tid till mig för läkaren sa att jag skulle fixa de själv. Men han såg nog någonting så han vill väl kolla om de är gallsten eller inte. Vilket är bra.

Jag har en tid till vårdcentralen oxå i morgon kl 13.30 för att bli sjukskriven... Får se vad de säger nu när jag fått en tid till SÖS.

Skulle gått till Pergola i jakan ikväll med massa folk men jag orkade inte.. Har haft en konstig dag, magen har vart ok från och till. När vi var hos mamma och jag sprang runt lite med Vilda så började jag må illa från ingenstans och sen var jag tvungen att spy som vanligt. Mådde lite bättre en stund efter de men ändå inte ok. Därför jag inte åkte till PG ikväll... Vilket jag är ledsen för. =( Plus att jag ska upp kl 07.00 i morgon bitti ju för snickarna kommer.

Pratade med min chef idag oxå och hon är nog den bästa ever!! Hon förstår mig och vet att jag inte kan rå för att min mage vart såhär nu. Så fast jag bara hunnit jobba 2 nätter så får jag behålla jobbet! Hon vill att jag sjukskriver mig så länge som min mage gör ont och när jag mår bättre får jag komma tillbaka. =) Så snäll!!

Här kommer två bilder...



Den här sommaren har vart ok.. inte så bra väder dock men helt ok. Jag ser fram mot att dagis börjar och att vi får in våra rutiner igen. Ska bli skit kul att flytta till större och få renovera så de blir som vi vill ha det! Jag har en underbar kusin som kan tapetsera och måla och han ska ha med sig sina vänner som oxå är jätte duktiga. Vi bjuder på mat och öl! =)

Carin ska hjälpa mig att inreda Vildas rum! =) Och så ska vi ju ha kalas herregud! 8/9 2012 fyller Ciara 2 år och då har vi kalas för både Vilda och Ciara! Det ska vi planera oxå. =)

Jag väntar fortfarande på svar från de där jobbet som jag var på intervju på.. håller tummarna men jag tror inte att jag får de jobbet. Kändes bra på intervjun men det spelar ju ingen roll.... jag kanske inte får jobbet ändå. Så jag tror ett nej, och får jag ett ja blir jag ju jätte glad! =)

Nej ni fina läsare... jag måste avsluta här och gå och sova.

Seize The Day <3