tisdag 6 september 2011

Tisdag

Haft en ok morgon. Började med att åka till tandläkaren. Har gått till så dåliga tandläkare så nu hade Thomas bokat in mig hos hans tandläkare. De var hur gullig som helst och jag var inte ens rädd. =) Fast idag tog de bara bilder och kolla lite. Ska tillbaka dit den 30 för att laga en lagning.. Förra tandläkaren har gjort ett skit jobb och inte fyllt i hela hålet så det har blivit hål under lagningen. Det förklarar varför jag har så ont där.. Två tänder är så. Men vi börjar att fixa en tand Hehe. Sen efter tandläkaren så åkte vi till sabbatsbergs sjukhus för att jag skulle på gyn och prata om att sätta in en hormon spiral. Så har fått tid för de oxå. =) Ska prova spiral nu... Och min läkare är verkligen välkänd och ett riktigt proffs så de känns skönt att han ska sätta in spiralen. Så de blir rätt från början vill säga. När jag var klar där då åkte vi hem och jag och vilda tok somna och sov fram till fyra när Thomas kom hem. Vi kom väl hem runt tolv halv ett. Så vi sov i ett par timmar. Skönt var de. =)
Efter de har vi inte gjort så mycket.. Ätit middag och busat med Vilda. Imorn ska jag spirometri men tror jag måste avboka den... Thomas måste ta vilda under tiden jag är där och nu helt plötsligt säger han att han inte kan.. Jag kan inte direkt ha vilda i mitt knä när jag ska göra testerna. =( Men jag måste gå för de är en del i min lungutredning.. Jag kan inte strunta i den. Hmm aja.. De löser sig.
Jag bävar inför torsdag iaf.. Thomas tänker va borta direkt efter jobbet och sen hela kvällen och vilda ska få sin vaccination på torsdag och hon kommer troligtvis bli sjuk.. Jag tycker de är fruktansvärt jobbigt att åka själv.. Hoppas han kommer hem en liten stund iaf.

Vad har mer hänt under förra veckan och denna... Var ju sjuk eller är sjuk men på bättringsväg.. Va hos mamma i fredags och hon tog vilda över natten så jag och Thomas fick sova. Lördag åkte jag till mamma för att hämta vilda men blev kvar där till ca två,tre tiden. Thomas jobbade i lördags. När Thomas kom till min mamma så åkte vi iaf och då va nog kl två halv tre. Vi drog och handla massa saker till Vildas kalas och vi handlade fyra presenter till, till Vilda. Vi handlade oxå en present till Ciara =). Söndagen minns jag inte så vi var nog bara hemma haha.
Aa igår va vi i Tyresö centrum en stund och pratade med en man vid fiskbänken inne på konsum. Eller Thomas och mannen prata mest. Jag och Vilda lyssna och kollade på citronerna Hehe.
Nä men mer än så har inte hänt. Jag har ytterligare en hemlis men de är en super duper hemlis så de Kan jag inte prata om än. Senare kommer jag nog att prata om den. När de är ok vill säga. Det är min egen hemlis så jag sviker inte nån av mina vänner. =) Not to be worry. =)
Nu måste jag sluta, ska försöka orka mig in i duschen. =P

XoXo // Nelly