torsdag 30 juni 2011

Hemma från vårdcentralen

Usch och blä... Nu väntar jobbiga undersökningar. Fick veta att jag har något i min kropp som blöder så nu måste jag lämna massvis med prover, gå på jobbiga undersökningar och kanske få fler jobbiga svar. =( Har kronisk jävla järnbrist oxå! KUL!! Aja...

XoXo // Nelly

Så NÖJD!

Tack alla så hemskt mycket för alla gratulationer både på facebook och sms och samtal, ni är fantastiska! Jag har haft en underbar morgon och jag har redan allt jag kunnat önska mig. En snygg och fantastisk man, en helt ofattbart vacker och underbar dotter, ett vackert hem och helt exceptionellt fina vänner! Och självklart min mamma,syster,mina bröder,mormor,mina morbröder och mina kusiner som är så fina och helt oslagbara!! Jag älskar er med hela mitt hjärta!
Och Tack älsklingen för den fina presenten! Jag fick sheer cover, precis som jag önskat mig =D. Så nu får vi se om jag får bort mina mörka ringar under ögonen =D. Spännande hihi. Och tack mormor och morbror Krille för de fina smycket och handduken =).
Min extremt snygga karl som står i köket med kallingar bara ska baka vanilj bullar och tårta till mig nu hihi.. Inte illa det inte. ;)

Och jisses vad jag har fått gratulationer idag... tror de är över 25 st nu redan på morgonen som sagt grattis =D. Både mina fina vänner och min familj! Nästan lite chockad faktiskt.. trodde de flesta hade glömt mig hahaha eller inte glömt mig men min födelsedag iaf. Så jag blir sms bombad idag haha =).

Jaja nu vill jag faktiskt inte sitta här mer... jag vill leka med det finaste jag har, nämligen min dotter!
Ha en bra dag

XoXo // Nelly

Idag är det MIN dag ;D

Nu är det 30 juni och jag fyller hela 26 år! Usch för att bli gammal.. =( Men imorn (idag) ska jag ha fika och Thomas ska baka vanilj bullar och choklad och kola tårta =). Får se hur den blir Hehe. På fredag ska jag firas igen på grönan av de som inte kunde komma imorn. Och eventuellt så kommer Patricia och Micke till oss på lördag kväll efter att vi har vart i kungsängen. Jag hoppas att de kommer iaf =).

Aha idag har vi vart inne under dagen eftersom det var så varmt ute så de bästa för Vilda var att vara inne. Sen åkte vi till min mamma då jag vart uttråkad. Och så fick Vilda va där under tiden jag och Thomas åkte och handla. Hon har alltid så kul hos sin mormor och moster. Vilda ville vara med Helle hela tiden, hon ville inte släppa Helle alls. ;) Aa det var nog allt vi gjort idag. Ska bli spännande att se hur morgon dagen blir. Har ett läkarbesök att gå på oxå. Angående min infektion utredning. Ni som inte vet, så har jag en kronisk infektion i urinblåsan som jag måste äta medicin för i resten av mitt liv. Och imorn ska jag få provsvar om min lever och sånt tjafs... Inte så kul att gå på sin födelsedag men annars hade jag fått vänta ända in i augusti. Aja... Ska ta mag medicinen och min andra för blåsan och sen gå och lägga mig.

Tack Tobias.Ö och Patricia för de tidiga gratulationerna, Hehe =)

XoXo // Nelly