tisdag 14 juni 2011

Tok tisdag

Vilda sover fortfarande.. Idag ser de ut att bli en fin dag så vi ska ut och hitta på något igen. Vilda älskar att vara ute =).

Jag har mycket tankar just nu.. Vet inte riktigt hur jag ska få fram de.. Och jag kanske till och med ska låta bli att få fram de här på bloggen....?

Är orolig för en person... Vet inte hur de går för personen och jag vet inte hur personen mår. Jag har smsat och frågat men får inge svar. Personen i fråga är lite sur på mig då jag inte fick vara ärlig men personen fick de va ärlig såklart. All kritik är positiv kritik då man lär sig av den "dåliga". Jag tar åt mig och försöker jobba på de men personen tar åt sig och blir sur eller ledsen istället... Vilket inte va meningen. De har jag sagt så klart! Jag vill bara veta hur de går och hur personen mår. Kommer alltid vara orolig för den här människan.. För personen i fråga står mig väldigt nära. Oavsett om vi inte alltid kommer överens eller drar jämt. Me love you beautiful!

Ja men juste, imorse tog jag ganska dåliga bilder på en hjort som stod här utanför och åt Hehe.. De är så fina djur tycker jag. Detta va en hane då den hade horn. Vet inte om de syns på bilderna Hehe. Sätter ut den sen.



Ska väl kolla till min lilla flicka nu. Tänk att jag har en enormt söt liten dotter!! De känns overkligt ibland. =) Jag är så stolt över henne och spenderar varje minut bredvid hennes sida och ser henne utvecklas och se när hon hittar på bus. Och så ser man på henne när hon förstår något nytt som jag lär henne och de är så häftigt. Hela ungen lyser upp och liksom nickar att ok jag förstår. =)
Hon är cool!! Riktigt cool. Och så är det så kul för alla som träffar Vilda tycker hon är så smart och framåt fast hennes ålder. De tycker att hon är som en ett åring redan. Och de är hon enligt bvc. Hon är som sin mamma, framåt,smart och nyfiken. =) då lär man sig snabbt och utvecklas snabbt. Jag va precis likadan. =)
Så när Vilda är 12 är hon redan i tonåren med mens och bröst och ska vara ute och härja med sina äldre vänner. Haha shit, vi kommer få att göra sen kan jag lova. =P
Jag hoppas att hennes moster Helle kan lugna ner henne då. ;)

Nä, nu fastna jag hör iaf... Men jag måste ju få skryta om vår dotter hihi.. Hon är bäst!

XoXo // Nelly