onsdag 23 mars 2011

Min prinsessa...

Min stackars lilla prinsessa, hon har så ont i munnen nu. Hon sitter typ fast i mig nu för tiden. Och hon bara gnäller och gråter. =( Jag hoppas de går över snart så hon kan bli den hon alltid är, glad och busig och helt underbar! Min fina lilla juvel!



Älskar min dotter mer än livet själv och jag kommer alltid finnas för henne oavsett vad. Hon är mitt hjärta!!

Snart kommer "kungen" hem =P hihi min fästman alltså och då ska jag dra iväg för att träna. Jag hoppas jag får de för Vilda bara.. som jag skrev så sitter hon fast i mig nu. Stackars liten =(. Men hennes tänder bredvid framtänderna har kommit ut nu så har hon otur nu eller kanske är tur så kommer framtänderna oxå nu. Det ser ut så på hennes tandkött. Om de är på väg så hoppas jag att de går fort nu så hon slipper ha så ont, hon är helt röd på tandköttet nu... och när jag borsta hennes två framtänder på underkäken i morse så kom jag åt tandköttet och de två nya tänderna med tandborsten och då stängde hon munnen och ville inge mer. Så ont har hon. =(

Ja men idag har vi suttit ihop så jag har inte kunnat göra något alls annat än bära omkring på min diamant och trösta henne och natta henne och ge mat. Jag hoppas de går bättre med för henne med hennes pappa ikväll då. Hon är ju en liten pappa gris =D Hihi.

Ha en fortsatt trevlig dag

Love // Nelly