torsdag 7 juli 2011

Lycko dag!!

Först köper vi en fin bil som vi älskar och när vi är hemma och slappna av så ställer sig Vilda upp och går!! =O Hon gick hela åtta steg sen ramla hon på rumpan,efter de gick hon fyra steg och ramla och efter de gick hon sex steg och satte sig på huk. =D Jag filma när hon tog sex steg!! Vår tjej börjar bli stor nu!

XoXo // Nelly

Köpt ny bil

Hahaha vi har köpt en BMW X5a!!!!! Yeeeah





Den är såååååå fin och helt underbar att åka med. Jag har inte kört den än men de kommer ju. Den är vår och vi har den hemma på vår parkering nu! =D Vi är kära i bilen både jag och Thomas. Vilda klaga inte heller =).
Vi är så grymt nöjda.
Det är en BMW X5 4x4 automat, års modell 2002 och vi betala 79.000 kr för den. Egentligen kosta den 99.000 kr men vi fick lämna in vår bil som 20% handpenning vilket innebär att han var sjysst och gav oss 20.000 kr för vår gammla volvo. =D Bra deal,bra bil och vi är som sagt SUPER NÖJDA!! =D
Nu ska jag mata min lilla ängel och sen kommer hon nog att somna.... jobbigt att åka med mamma och pappa och handla bil och träffa papegojor och barn och bil säljare som vill busa. =) Hihi

XoXo// Nelly

Idag händer de..

Så mycket som att vi ska fortsätta vår bil jakt Hehe. Vi hitta jätte fina bilar i Årsta som vi ska åka och kolla på. Så vi går se. Men jag vet inte om de blir något mer än de idag.

Vad ska du göra Patricia?

XoXo // Nelly