måndag 28 februari 2011

Badat

Idag va jag och Vilda och bada och vi hade jätte kul tillsammans. Vi lekte och lekte och plaska hehe.. Hon gillade inte att bada förut men nu älskar hon det. Jag gjorde så att jag bada med henne och så köpte jag massa badleksaker och lekte med dem i vattnet och då gick de bra och vart kul. Nu sover hon som en stock här bredvid mig i soffan. Hon tokslockna hehe. Jag är typ lika trött jag. Ska försöka att få i mig nått lätt att äta nu innan jag går och lägger mig. Men vad? Orkar inte laga någon mat och så blir de för tung mat såhär sent på kvällen. Kanske en tallrik fil bara med lite mussli.. de vore gott. Aaa haha va intressant.. not.

Har pratat med Sofia och Patricia idag och de är alltid lika kul. =) Patte berätta att de inte ska åka upp till dalarna den 4/3.. då ville jag att de skulle komma till båten Patricia eftersom de ska vara hemma och festa med oss och fira Thomas. Men vi får se om hon är frisk tills dess. JAG HOPPAS DET =D Sofia och hennes kille kan inte komma men jag hoppas att de löser sig på nått vis iaf och att de dyker upp på kvällen. Det gäller Candrah med.. har du barnvakt Candrah och du orkar så kom gärna. =D Vi är iaf 12 st så bordet vart fullt. Ska bli så kul och spännande på fredag. Först få se hur de går för mig att lämna min älskade lilla dotter. Och sen för att se hur de går för mig att dricka alkohol.... det har inte jag druckit på två år nästan. =S Undrar hur de går hahaha. =P Jag kanske bara vill åka hem till Vilda och inte dricka något eller så får jag huvudvärk på en gång eller så dricker jag tre fyra öl och sen spyr jag ahhaha.. Nä jag hoppas att de går bra och att vi får roligt och att Vilda får roligt hos sin mormor. Och att allt går bra såklart. Jag är lite nervös som ni märker.

Aa men som sagt, ska väl äta något nu och sen sooova. =)

God natt och ha en trevlig kväll.

Love // Nelly

Världens bästa mamma

Min mamma är underbar och fantastisk. Hon är min bästa vän. Jag kan inte få en bättre vän...hon är alltid ärlig,hon finns alltid för mig oavsett hur mycket olika åsikter vi har om saker och om vi blir ovänner. Hon ger världens bästa råd och är en super mormor. På de är hon en fantastisk kvinna och vacker som få. Jag fick höra av min korkade fd vän: "har du ens fler vänner än din mamma och Patricia?" JA men vad är de för fel på att ha min mamma som vän? Som jag skrev, jag kan inte få en bättre vän. Hon är inte falsk mot mig,hon går inte bakom min rygg och hon ljuger inte och snackar inte skit om mig. Så jag ser inget fel med de. Jag har inte lika många vänner som min fd vän har men å andra sidan så har jag RIKTIGA vänner som inte bara finns periodvis och som kommer och går. Mina vänner finns ALLTID och har alltid gjort. Jag har väl ca 7 nära vänner.. vilket jag är nöjd med. Jag vill inte ha fler. 8 med min underbara fästman och 9 med min finaste mamma. Jag tycker att det är ganska många vänner. Varför ha 20-30 kanske 40 st när de bara är ytliga vänner? Det är inget för mig iaf. Min mamma är iaf den finaste och bästa mamma/mormor man kan önska sig och jag är STOLT över att ha henne som min BÄSTA VÄN!! =D

Min underbara mamma med min vackra dotter <3

Love // Nelly

Måndag

Vaknade kl halv sju i morse med en glad och pigg Vilda. Jag va oxå ganska pigg idag...gick och la mig tidigt igår just för att jag skulle få sova ordentligt. Nu ligger hon i soffan och tittar på tv och snart kommer hon nog somna igen.. Hon är ganska trött efter allt bus. =P Idag ska vi bara ta de lugnt hemma och jag ska väl försöka städa lite tänkte jag. Jag är jätte nervös i kroppen....... måste vara för att vi ska ut på fredag och jag ska lämna Vilda till min mamma över natten själv. Har inte gjort de frivilligt förut och speciellt inte nu när hon vet att jag är hennes mamma och hennes trygghet. Gör ganska ont i magen faktiskt fast jag vet att hon har det super bra hos hennes mormor. Dem trivs ihop och älskar att mysa och busa tillsammans. Det är väl mest jag som är den fjantiga... men jag har hört att det är så för alla mammor.. nästan så jag börjar gråta nu av bara tanken att lämna bort henne så länge. =( Usch jag förstår inte hur man klarar av det...? Man får ha is i magen antar jag.

Jag och min fästman

Nu har hon somnat här bredvid mig.. ska försöka hinna med att ta disken och slänga in en tvätt nu innan hon vaknar igen.

 Ända gången jag har lämnat ifrån mig min dotter är när jag har vart sjuk och legat inne på sjukhus..

 Min vackra lilla prinsessa





Skriver kanske senare.

Love // Nelly