onsdag 13 april 2011

Hatar att komma sent

Nu fick killen min jobba över vilket inte är hans fel men de betyder att jag blir sen till min träning och solningen är bokad till kl sju och då ska vi ha hunnit träna klart och stretchat.. Nu kommer jag inte hinna de då det är köer nu oxå!!!

JAG HATAR ATT KOMMA SENT!!!!!!!


Love // Nelly

Jag bloggar via mobilen enbart nu..

För vårt Internet stick har gått sönder... Jag har en del bilder men kan inte lägga upp de via mobilen konstigt nog. =( Jag hoppas att vi får tid att åka med den och få en ny på fredag.

Ville bara skriva de och så vill jag säga att JAG är världens lyckligaste kvinna och vi ÄR MYCKET FINARE OCH MYCKET BÄTTRE = D hehe

Love // Nelly

Vilken natt!!!

Jag är helt slut. Stackars Vilda vaknar varje natt nu igen och gråter så i natt när hon vakna fick hon sova med oss i vår lilla 140 säng. De vart trångt för min del då jag låg på sidan ute i kanten och försökte sova. Jag längtar verkligen tills vår nya säng kommer om 4-6 veckor!! För då är de inga problem om hon vaknar och vill sova med oss. Då får alla plats utan att trängas. =D. De är en 180 säng. Men jag ligger gärna sömnlös och obekvämt så länge min dotter känner sig trygg och kan sova! Det är liksom värt det =).

Jag och min man kollade på Stockholms natt igår... Haha vilket roligt program de va igår.. Med manlig strippa och allt. Aa eller de va typ de som va roligt hehe... Nu har min skatt vaknat och hon får mat nu. Hon kan äntligen hålla flaskan själv nu =) iaf en stund.

Nu sitter vi och kollar på vakna med the voice som vi gör varje morgon. Min älskade dotter är så nöjd nu och bara ler! Hon är så underbar min lilla bebbe!!

Idag ska vi leka inne och kanske ute och sen ska jag iväg och träna i eftermiddag. Har iaf inga andra planer idag. Skönt =)

Ska va med min dotter nu, vill inte blogg när hon är vaken då jag vill tillbringa varje vaken minut med henne.

Love // Nelly