lördag 7 april 2012

Moshen, Filippa och Fredrik

Published with Blogger-droid v1.7.4

Carin och Vilda =)

Vi har haft en sån underbar påskafton hemma hos min svärmor! Hela familjen va där (förutom tobbe). Barnen lekte och myste till fullo och vi skratta massor. Vi fick oxå våra hjärtan upp i halsen ett par ggr för barnen vart SJÖVILDA emellanåt hehe. Men så enormt kul och mysigt har vi inte haft på länge! Och det bästa av allt var att se Vilda så glad och hon hade sååå kul med sina kusiner! =) Det bjöds på lammstek till middag men eftersom jag inte äter lamm så fick jag lax istället vilket var sjukt gott! =) Tack snälla Lotta för att ni fixa de åt mig. =)
Barnen fick köttbullar och prinskorvar och de var en succe i vildas ögon! Hon Älskar ju korv hehe. =)

Vilda fick för sig att hon skulle gå rakt ut från soffan som att soffan och golvet var i samma höjd! Jag fick hjärtat i halsen och som TUR var hann jag fram i tid så jag hann fånga henne. Haha galen unge jag har! Och de var bara en grej av alla hyss de hitta på haha. Men kul var de. =) Barn är så himla härliga! =)

Helt klart en kväll som kommer minnas och som sätts på topplistan!

Tack snälla ni för en underbar kväll! <3

Love
Published with Blogger-droid v1.7.4

Farmor,Embla,Vilda och Arthur

Published with Blogger-droid v1.7.4

Vet inte riktigt vad Vilda sysslar med haha

Published with Blogger-droid v1.7.4

Vilda och Embla =)

Published with Blogger-droid v1.7.4

Vilda leker, Ciara målar

Published with Blogger-droid v1.7.4

Får en puss av Vilda

Published with Blogger-droid v1.7.4

Juste!!! =D

Jag har fått en mer privat kontakt med underbara Patrik Pelosio! Han vill att jag ska bjuda hem honom på en fika om ca två veckor så vi får träffas och prata lite om en sak jag har på gång och så vill jag höra om jag kan hjälpa honom pp något vis med hans företag Inblikk eller Jiddra Inte. =)

För er som inte vet vem Patrik Pelosio är så kan ni gå in på jiddrainte.se och köpa hans bok Jiddra Inte. De är en självbiografi och där får ni veta vem han var och vem han är idag!

I mina och i min familjs ögon är han en hjälte och en helt fantastisk människa! Att få hans privata mobilnr och chans att bjuda hem honom är STORT för oss!

TACK SNÄLLA, FINA PATRIK FÖR CHANSEN! =)
Kram
Published with Blogger-droid v1.7.4

GLAAAAAAD PÅSK!!!

Lite annorlunda bild.. Brukar ju vara hönor,tuppar,kycklingar och kaniner..

Men jag Älskar vargar!! =)
Published with Blogger-droid v1.7.4

Andra eller tredje gången jag postar den här!

Fattar du vinken snart eller? Din härmapa ;)

Hade tagit bort den här från min mobil men kära Eva posta den på sin fb så jag tog den igen. =) Man kan Aldrig informera för mycket ;P.

Btw Eva Eviga Larsson, jag LÄNGTAR verkligen tills du kommer så vi får träffas igen!! <3 =D
Published with Blogger-droid v1.7.4

Smarrig frukost =)

Goda bröd med Philadelphia,brie ost,gurka,isbergssallad,tomat och skinka! =D

Nom Nom!! Och till de ser vi självklart på Alvin och gänget! Vilda ÄLSKAR verkligen Alvin och gänget! =)
Published with Blogger-droid v1.7.4

Vilda pussar sin choklad haha gullunge

Published with Blogger-droid v1.7.4

Vilda stoppar chokladen i chokladen haha

Published with Blogger-droid v1.7.4

PåskAfton

Dagen började med att Vilda sprang ut i v-rummet och skrek "waaoooo, titta mamma!"
Jag sa -Nej men oj, påskharen har vart här! ;) haha
Vilda vart så glad och leker mer med chokladen än äter den haha.

Igår åkte vi och handla på både city gross och ica maxi. Handlade påsk presenter till Vilda och till min lillebror Alex.
Vi åt på Max i Länna innan och där hade de tvspel så Thomas och Vilda var där och spela. Lade ut en bild på de igår. =)

När vi kom hem igår kväll så hade jag ett meddelande på min whatsup och två missade samtal. Det var min söta Angie. Hon hade messat mig på whatsupen tre ggr i två dagar och jag hade glömt bort helt att svara henne så hon började bli orolig. Därav de två missade samtalen. Så jag ringde upp henne igår och vi prata ganska länge. =) Jag bad om ursäkt att jag inte hade svarat. Haha shit va dålig man kan va då. =/

Idag ska hela familjen duscha och göra oss fina, packa med allt som behövs till Vilda och sen åka till Vildas farmor på påsk middag. Vi ska va där till kl tre. =) Ska bli kul att träffa alla igen och det ska bli kul att se Vilda leka med sina kusiner och sin syssling. =D Synd bara att Vildas farbror inte kan va med idag.. =( Han är på praktik tror jag de var, på en brandstation. Eller så är han tillbaka på skolan. Hur som så är han inte där idag. Men Vildas fastrar kommer vara där. Och de är inte illa. =)

Ska väl göra så att jag duschar nu så jag är klar, så kan jag fixa med annat när de andra två duschar. Då kanske vi kommer i tid idag. Thomas är lite av en tidoptimist haha.

Ha en super trevlig påskafton idag och avslå nubben för barnens skull, det gör jag! ;)

Love, peace and understanding.
Published with Blogger-droid v1.7.4

Vildas påskägg

Vi köpte ett jätte litet påskägg som vi fyllde med choklad, sen får hon kepsen,en Nalle Puh pysselbok,såpbubblor,två stuttsbollar,filmerna Alvin och gänget 1 och 2. =) Hon älskar de filmerna och jag fick sätta på en direkt när vi kom hem. =D Jag får/fick tre pack trosor,solglasögon,ett par strumpor,en Tattoo tidning och en vunderbam som de står ROCK på med en elgitarr och eldflammor, den luktar typ kill parfym med! As nice! Så nu sitter den i bilen. Hihi. =) Thomas fick ett kilo godis =D. Han blev jätte glad.=P

Nu har vi plockat lite hemma så Vilda ska hitta sina ägg lätt i morn. Hon får en jätte stor chokladhare och tre kinderägg av mormor och en stor påse med en chokladhare och massa små choklad av gammelmormor. =) Så Vilea har choklad som kommer räcka i MÅNADER HAHA =D

Nu vill jag faktiskt gå och lägga mig.. Vi ska iväg imorn och jag vill vara utvilad då. =)

God natt
Published with Blogger-droid v1.7.4