lördag 21 januari 2012

Natti natti

Den här kvällen kunde vart mycket bättre... Just nu ligger Vilda och sover i min säng och jag sitter bredvid. Hon hostar massor och är jätte snorig så hon snarkar oxå. =( Thomas sitter ute i v-rummet. Jag har ju sovit på soffan pga att han kliar så mycket på sina exem så jag har inte kunnat sova.. Men nu är de hans tur att sova på soffan. =) Men inte så kul att sova i olika rum.. Detta blir fjärde natten och kvällen "ifrån" varann. =/

Han sårade mig idag... De gjorde inte kvällen bättre heller..

Ska sova nu.

XoXo // Nelly
Published with Blogger-droid v1.7.4

Haha får man vara på bordet vilda?

Nä säger hon och klättrar upp ändå! =P
Published with Blogger-droid v1.7.4

Min snygging..

Vill se ut som sin mamma! =)
Published with Blogger-droid v1.7.4

Dagen började med...

Vi vakna kl åtta och åt frukost. Kl tio fick vilda lite yoghurt och sen klädde vi på oss och gick ut. Vi gick till lekparken och lekte en liten stund sen gick vi en promenad. Jäklar vad halt det var då! Rena isbanor överallt men de var riktigt kul och skönt att gå ut med hela familjen. =) Annars är det bara jag och Vilda som går ut varje dag. Nu ligger mina hjärtan och sover middag. =) Som ni såg på bilderna.
Jag har grym mensvärk och inget hjälper. Inte ens promenaden hjälpte. =( Hoppas den går över med lite värme nu då. =)

Idag trodde jag att jag skulle till Candrah men hon har inte ringt.. Jag har inte skrivit ner hennes nya nr så jag kan inte heller ringa haha.. Hon gav mig nr för typ två veckor sen men jag har totalt glömt bort att lägga in de.. Skickade mitt nr till henne på face men vet inte om hon kollat sin face än. Jaja, de kommer fler helger... =) Idag sk Thomas ner till Ösmo för att fira Tobbe som fyllde 29 år i förrgår.. Jag och Vilda stannar hemma för de ska drickas alkohol där och Vilda ska inte gå på sån fester än hehe ;).

Aa jag ska väl göra nytta nu när alla sover.

Ha en toppen lördag nu så skriver jag kanske mer senare.

XoXo // Nelly
Published with Blogger-droid v1.7.4

Mina hjärtan!!

Published with Blogger-droid v1.7.4

Vilda håller hårt i pappa!

Hon saknar sin pappa mycket i veckorna så nu på helger håller hon hårt! Pappa får inte gå utan vilda hehe =).
Published with Blogger-droid v1.7.4