tisdag 3 maj 2011

JIDDRA INTE

Gå in och läs om JIDDRA INTE ! Tryck på Överskriften JIDDRA INTE

Tryck här

Det finns........

En sorts människor som skrämmer mig något så grymt mycket! Det är dem där riktigt falska/sneaky ones... Och de svartsjuka/avundsjuka människorna. För mig är dessa människor psykopater då de från början visar att man verkligen kan lita på de och att de alltid kommer finnas där och stötta och ge goda råd. Men efter ett tag, ibland år så visar det sig att de hela tiden har gått bakom ryggen. Med svartsjuka så styrs de av till kontrollbehov till slut och ofta har de gått så smidigt att man inte ens har märkt de förens man är fast i "förhållandet" med killen eller vänninan. Det finns en gräns med hur man ska få bete sig som individ i ett förhållande oavsett om de är vänskap eller inte. Och det är INTE ok att hugga folk i ryggen,skylla över sina misstag på den andra eller trycka ner någon! Jag tycker ärligt att det borde bli fängelse för de människor som trycker ner en annan att den personen inte vågar säga,göra eller ens titta upp när de går ute utan att få ont i magen. Jag tycker att det borde vara samma sak för folk som skyller över deras misstag på andra och snackar illa om andra så den personen får dåligt rykte utan att ens ha gjort något som påstås!!
Självklart kan man vara svartsjuk men till en viss gräns. Är man bara lite svartsjuk så kan de till och med vara gulligt. Men ofta så går de till överstyr och går ut över den stackarn som är ihop med den svartsjuke. Nä jag tycker inte att det ok att behandla våra medmänniskor på det viset. Vi ska ha respekt för varann och medkänlsa. Vi ska visa kärlek och ta hand om varann. Nu kanske jag låter som en hippie men de är så jag tycker. Livet och världen skulle bli så mycket bättre om alla kunde ta hand om varann istället för att förstöra just pga avundsjuka,svartsjuka eller att bara vilja jävlas med nån man inte tycker om.



Pratar om egna erfarenheter men oxå om folk i mitt umgänge och saker som jag har läst och sett. Jag är en sån person som blir arg om någon blir behandlad dåligt. Och jag blir rädd när jag ser hur folk beter sig och att det på något vis accpeteras. Jag accepterar inte sånt för som sagt, det är INTE OK!!

Jag var en ganska hård tjej innan jag fick barn. Jag brydde mig inte så mycket om något alls och tog inte åt mig så mycket av vad folk sa. Men nu när jag har barn har jag oxå öppnat mig hjärta till andra helt. Jag bryr mig och jag har mer sympati för andra som har de svårt. Jag bryr mig så mycket att de gör ont i mitt hjärta fast jag inte känner personen i fråga. Jag vill hjälpa och just det har jag försökt att göra.



Jag har satt in pengar på JIDDRA INTE och jag och min mamma handla ju mat och hygienartiklar till ensamstående mammor. JIDDRA INTE är en stiftelse som hjälper ungdomar som har de svårt. Jag utmanar ALLA att skänka pengar till JIDDRA INTE! Gör en god gärning, du kan ju må bättre själv av det. ;)

Jiddra Inte
med dig själv eller andra

Jiddra Inte är ett ställningstagande mot våld, övergrepp och droger och står på de svagas och utsattas sida.
• Våld kan vara fysiskt såväl som psykiskt.
• Övergrepp kan vara sexuella men också utnyttjande och kränkningar av andra människor.
• Droger innebär missbruk av alkohol och droger som skadar missbrukaren och dess omgivning.
Jiddra Inte är en religiöst och politiskt obunden organisation som arbetar för ett ökat välmående, mot det destruktiva och nedbrytande och för det positiva som kreativitet, inspiration, konfliktlösning och personlig utveckling.
Bidrag till stiftelsens verksamhet tas tacksamt emot till bankgiro 602-8070

Jag skulle självklart vilja göra så mycket mer men har inte råd eller tid. Jag gör så att jag försöker att vara en sån bra mamma jag bara kan och fästmö. Jag ställer upp på mina vänner i vått och tort och försöker att finnas för dem samt för min familj! Jag försöker få ut det bästa i alla och i livet just för att livet är så skört! Vi lever bara en gång så ta vara på de och gör de bästa utav det.

Love // Nelly