måndag 25 juni 2012

Måndag morgon

Jahaa, vad gör jag idag då? Har lämnat min älskade unge på dagis och OJ vad hon skrek av skratt när vi sprang i regnet till bilen och från bilen till dagis!! Hahahaha =P.
Jag har handlat pitabröd och tandkräm till Vilda oxå och nu är jag hemma. Jo jag ska ju söka jobb men jag vill inte sitta hela dagen framför tråkiga datan.

Jag är spänd... på fredag ringer min kirurgläkare till mig och jag är skit nervös för vad han ska säga. Jag har ju en rodnad av den värre sorten längst ner i magsäcken och mina djupa magsår som inte har läkt ALLS och jag har slutat röka,slutat ta treo osv. Äter mer kokt men inte bara kokt mat. Jag har oxå gått upp 5 jävla kilo för att jag slutat röka. =( Men de gör inget. Jag tar en sak i taget.. eller egentligen fler saker med tanke på att jag slutat röka och slutat ta treo samtidigt plus att jag försöker läka mina magsår. Har oxå tagit tag i ekonomin ju. Så de är lite allt på en gång. Vikten kommer sen... jag bryr mig inte så mycket längre... Vilket är dumt men vadå. Jag har en man som avgudar mig, en dotter som avgudar mig och en underbar familj och svärfamilj. Vad mer behöver jag? Jo min hälsa of course men de kommer. Jag får inte stressa så de får ta sin tid. Mina sår är alltså så djupa att om de inte läks snart så kan de gå igenom hela magsäcken och då kommer magsyra att läcka ut i resten av magen vilket är gaaanska så illa! Och då blir de akut operation vilket jag gärna vill slippa. Så aa, det är svårt.... speciellt när allt stressar mig..

MEN vi får se vad min kirurg säger... jag är skiiit nervös! Kommer han behöva operera mig? =( Det blir en mag operation då..... det är en STOR operation! FY faaan... hoppas inte! NERVÖS!

Hoppas de finns en annan medicin eller en jag kan kombinera med omeprazolen för att bli av med mina magsår. Vill inte få någon annan info av kirurgen dagen innan min födelsedag.

Hm, aa men ni får ha en bra dag i regnet... jag ska nog läsa en bok och koppla av lite.

XoXo // Nelly

Just Because I am



Det gör inget om jag får nån av dessa.... =P

 Det här är den nya Ford Mustang med 950HK. Den säljs för 200.000 Dollar och i enbart 1000 exemplar. =)




Bilder som fick mig att skratta så jag STÖRT GRÄT! =D




Hahahahahahaha sååååå roliga! Jag och min sjuka humor !! <3<3<3

Great minds think alike