torsdag 24 februari 2011

Oj va kul det va =D

Nu är jag hemkommen efter att ha vart med Erica hela dagen.
Jag hämtade Erica i jakan på hennes skola och sen åkte vi mot sollentuna för att äta lunch och kolla i butikerna. På vägen dit så åkte vi förbi en taxi bil som brann..=O Hela motorhuven stod i lågor och bärgare va där men inga brandbilar eller poliser.. de hade väl inte hunnit dit än. Jag hoppas att taxin inte exploderade och att ingen blev skadad. Fy va läskigt de va. Sen när vi kom fram till sollentuna centrum så gick vi och åt god kyckling filé och bara satt och prata massa om gamla vänner från skolan och vad vi gör nu för tiden osv.. Och min dotter va så snäll och duktig och bara satt med och lekte med hennes leksaker och log och skratta åt mig och Erica =) Önskar att vi hade bott lite närmre varann så man kunde ses oftare.Fast nu pluggar ju hon i jakan så vi är ganska nära varann tre dagar i veckan iaf =P Annars bor hon i fagersta så de är ju en bit. Men jisses va de va kul iaf.. blir alltid lika glad av att träffa min omtänksamma,underbara,varma och super härliga Erica! Hon är inte som alla andra, hon är UNIK! Det finns inte så snälla och gulliga människor. Henne släpper man inte taget om när man väl blivit vänner. Världens bästa kvinna!! <3<3<3

Pratade med min fina Candrah imorse ju... hon är oxå en unik kvinna! Hon är så go och ger mig så mycket komplimanger jämt så jag blir alldeles rörd. Idag sa hon att jag har valt rätt att inte umgås med min Fd bästa vän mer eftersom hon umgås med folk som inte är bra. Och så sa hon att hon blir så glad att jag är en sån bra mamma och som tänker på vår dotters framtid och uppväxt. För DET är inte alla som gör. Jag är så lyckligt lottad med att ha dessa underbara vänner! Dem är smarta,välutbildade,sofistikerade,ärliga,varma,roliga,underbara... aa.....HELT UNIKA!! Starka kvinnor är vad dem är.. efter allt de har gått igenom och går igenom så skulle nästan vem som helst ta livet av sig.. men inte dem. Dem kämpar och lever vidare. Riktiga krigar prinsessor! ;)

Aaa som ni märker så är jag grymt stolt över mina vänner... och det gäller ALLA mina vänner!

När jag kom hem så kom min fästman nästan samtidigt och han va så glad att se oss idag.. han hade saknat oss massor idag sa han. Han pussa och krama och busa och skratta. Helt underbart. Jag tror jag är en sån där tönt nu som svävar på rosa moln av lycka ;P hihi Men det struntar jag i för jag är så lycklig och jag står för de och är stolt över att jag faktiskt har de så bra som jag har. Jag är som sagt väldigt lyckligt lottad.

Nä ni, nu vill jag fortsätta umgås med min fina familj.
God natt och ha en underbar kväll

Love // Nelly

Min bästa Erica

Idag ska jag och Vilda träffa min vän Erica. Det ska bli så himla kul då vi inte har sett varann på ett år om inte mer.. Hon bor nämligen i Fagersta och pluggar så tiden har liksom bara rullat iväg... plus att jag fick barn och då försvann ju tiden till min underbara dotter. =) Vi har så mycket att prata om och jag bara jätte längtar till kl blir elva så vi kan åka. =D Längtar efter min Candrah oå som ska ringa mig sen. Ska bli super kul att prata med dig med idag hjärtat! Saknar båda mina fina flickor. =D

Efter att jag har vart med kära Erica så ska väl jag och Vilda hem för att städa och jag ska se till att packa ner mina träningskläder för imorn är de gym =D Hihi Ska åka direkt på morgonen så jag hinner tillbaka till Vilda ska vaccineras. Jag hatar när hon ska vaccineras... se paniken i mitt barns ögon och se och höra att det faktiskt gör ont i henne det krossar mitt hjärta. =( Men de är vaccinationer som är bra för henne så hon måste ju få dem. Jag är glad när de är gjort så hon slipper på nån månad eller två.

Nä nu måste jag sätta min dotter i babysittern och gå och duscha..

Ha en härlig vinter dag

Love // Nelly