söndag 10 juni 2012

Photos



Söndag och kalas igen =)

I morse vaknade jag faktiskt före de andra två... och jag vaknade halv tio i morse!!
Har sovit jätte dåligt i natt och vaknat kanske varje halv timme.... vet inte varför? =S
Men när jag vaknade i morse kände jag mig ändå utvilad. Som tur var.

Dagen började bra. Jag väckte mina hjärtan och Thomas gick upp och duscha och sen gjorde han frukost åt oss. Efter frukosten när Vilda fick medicin så vart de knäpp med sprutan så både jag och Vilda fick all kladdig medicin på oss haha så vilda fick nytt och sen duschade både hon och jag. Vi satte på bowling på Wiit och spelade och jag råkade svinga så hårt så jag slog sönder ett glas som stod på bordet och det vart glassplitter i hela v-rummet =O... men vi skratta åt de och dammsög upp allt och så sen fortsatte vi att spela. =)

Kl halv ett gjorde vi oss klara och åkte iväg till Ösmo på kalas. Alla var där och vi åt gott och prata massor. Barnen lekte som tokar som vanligt och vi mammor sprang och papporna mecka bil hahaha. Som de ska va eller? Nää men skämt å sido.... finns stora barn och många vuxna i familjen så, så mycket spring vart det INTE !! Tackar så mycket, säger jag =D.

Haft en underbar dag med hela familjen och mycket planering inför kalas och landet osv.

Jag glömde dock bort att ta kort när vi var där... =S Men jag har kort på Vilda i sin kalas klänning och ett på mig..=/ Hahaha!

Här kommer dem.....



 KAN MAN BLI SÖTARE!!! =)




Jag tog den här just för att jag har bannemej fräknar på näsan !! =D


I morgon är det måndag och jag ska lämna Vilda på dagis som vanligt och efter de ska jag upp till skolan för att lämna in min ansökan. Kl tolv kommer Marie till mig för att låna tvättstugan sen ska hon åka iväg efter nån timme... kl två hämtas Vilda på dagis och kl tre börjar gårdsfesten på dagis. Hehe så ska inprincip hämta Vilda åka hem och fixa picknick och sen tillbaka till dagis =D. Hon kommer ÄLSKA DET! =D

Jag har tappat MÅNGA läsare på sista tiden.. tråkigt. Men det gör inget för jag skriver inte för att tillfredsställa folk eller för att få läsare som vissa andra gör... Jag skriver för att jag älskar att skriva och det är skönt att få skriva av sig ibland. =)

Har inte så mycket mer än de just nu =)

Ha en bra kväll