tisdag 3 januari 2012

Äntligen

Vilda somna för kanske 40 minuter sen.. ska väcka henne imorn för att försöka få tillbaka våra rutiner. Ska också åka till mamma i morgon bitti.

Det typ ösregnar och blåser som attans här! Jag undrar helt ärligt, vart tog vintern vägen? Det är liksom i början på Januari och det finns inge snö..... konstigt.

Idag har Vilda och jag busat mer än vanligt just för att jag ville trötta ut henne så hon kunde somna tidigare (Vilket inte hände). Vi hitta också en spindel i taket inne i hallen, som fick vara kvar tills Thomas kom hem. Och när han kom hem fanns det tre spindlar i taket.. väldigt konstigt. Han tog bort de och så gick vi och åt middag. Efter middagen gick han och Vilda och bada. När jag skulle in i badrummet såg jag en till spindel i taket i hallen. Alltså fjärde spindeln av samma "ras" om man nu säger så.. sort kanske man säger. Lite skumt och mycket obehagligt. Jag har en sån himla spindel fobi. Men nu har jag inte sett någon på ett par timmar. =)

Efter att de badat och duschat så försökte vi få Vilda att somna och kl var då halv åtta på kvällen.. Men icke då. Haha hon ville inte sova, hon ville busa. Så vi lekte mer och till slut nu som sagt så somna hon. =)

Är rätt lugnt nu dessa dagar.. Inget inplanerat och inga måsten. Vilket är väldigt skönt.
Söker jobb i vanlig ordning och har fått några samtal från företag som jag faktiskt har tackat nej till. Det har vart bemanningsföretag som velat sätta mig som telefonförsäljare. Jag är inte duktig på att sälja via telefon och det är oftast bara provision lön vilket inte är bra. Speciellt inte om man inte kan sälja som man ska hahah.

Jag är en duktig säljare om det är face to face. När jag jobbade på Sector Alarm sålde jag ganska bra faktiskt. Jag var duktig och fick mycket beröm. Många av mina kunder sa till mig att det var så skönt att få mig som säljare för jag försökte inte tvinga på dem något. Utan jag var mest trevlig och presenterade min produkt bra. Vilket gjorde mig jätte glad för jag ville inte vara någon jobbig säljare. Och eftersom jag var trevlig och presenterade produkten bra köpte många av mig. =)

Har aldrig haft så kul på ett jobb som jag hade på Sector Alarm! Mina arbetskollegor var unga och påhittiga och roliga och så jobbade jag med Angelica! Jäklar vad vi hade kul ihop!! =D Och våra firma fester hahaha de var klockrena! Shot efter shot med Andreas! Jag var tvungen att gå ut och sätta mig för att slippa ta mer shots haha medans ankan satt kvar och drog i sig många =) Och Sophie som blev as packad! =P Andre också, shiit... Angie har du kvar bilden på oss fyra? Från Max? Skulle vara kul att få den igen. =)
Minnen säger jag bara.. bra minnen =)

Vart en liten nostalgitrip men nu måste jag dra tillbaka mig till verkligheten.. ska försöka att sova nu. Har haft väldigt svårt att somna det sista halvåret av någon konstig anledning. En sköterska jag går till som kollar min astma tycker att jag ska ta upp mina sömnproblem med min läkare men de glömmer jag bort jämt. Kanske ska ta och göra de nu.. nu när jag fortfarande är arbetssökande. =)

God natt med er mina fina vänner! Jag hoppas ni är välmående och lyckliga med era liv.

Love // Nelly

Mina fina!

Ni två är de absolut roligaste och mest omtänksammaste vänner jag har! Jag har alltid kul med er och ni får oss att må bra. Jag vill att ni ska veta att jag uppskattar våran vänskap till hundra procent!

Jag hör av mig imorn. =)

XoXo // Nelly
Published with Blogger-droid v1.7.4

Förbaskade halsbränna!

Har haft halsbränna hela dagen idag.. och sura uppstötningar.. =(

Vilda vakna kl elva i morse och vid halv ett åkte vi till arbetsförmedlingen och sen lekte vi lite ute innan de va dax för henne att äta mellanmål/lunch. Nu ligger hon och sover.. hela den här dagen har blivit helt galen med rutinerna. Ska väcka henne om tio minuter typ.. annars kommer hon aldrig somna i kväll.

Thomas kommer hem med kina mat idag. GOTT! =D Jag har beställt kyckling med caushunötter (Stavning?) och Vilda ska få kyckling med grönsaker. =) Jag hoppas han beställer det iaf... hon gillar kyckling, men kött är lite sisådär.
Jag är likadan, kyckling går bra jämt men inte kött..

Ska väcka min lilla princess nu.

Hoppas ni haft en bra dag.

XoXo // Nelly

BROR


Min fina storebror Jimmie! 

Finaste

Published with Blogger-droid v1.7.4

Haha

Pillar sig i naveln =P
Published with Blogger-droid v1.7.4

Halva diggi iaf =)

Published with Blogger-droid v1.7.4

Diggi ville inte va med

Published with Blogger-droid v1.7.4

Bus

Published with Blogger-droid v1.7.4

Vilda

Published with Blogger-droid v1.7.4

Säljes !!

EmmaLjunga Mondial Duo Combi

Mondial Duo Combi har allt som behövs från födseln upp till 3-årsåldern, med liggkorg och sittdel som du lätt och säkert byter till när barnet blir större. Vagnen är svart. Säljs för 8200 kr ny i butik.

Jag säljer våran för 6000 kr.






 Sittdelen är också svart!


Någon som är intresserad? Skriv en kommentar i så fall =) Den är använd till ett barn i ca fem månader, sittdelen är bara använd tre ggr. Jätte fint skick och ny servad.



XoXo // Nelly