måndag 17 juni 2013

Hahahaha

-28,1 kilo nu =) Om jag någon gång får sluta äta mediciner mot urinvägsinfektionen så får jag börja träna om två veckor! Då börjar jag smått med träning hemma och promenader.. men tänker inte säga att jag kommer träna eller gå varje dag till en början för det kommer jag inte göra.

Vilda är ute på gården och leker och Thomas målar på lekstugan. Jag mår piss av biverkningar från mina två mediciner som jag måste äta så jag typ ligger bara. Kul mamma jag är, NOT!
Tur att hon har en pappa som orkar leka ute =).

Jag orkar typ bara lämna Vilda på dagis och sen hämta henne sen är jag helt slut, mår illa och är yr. Så yr att jag tappar balansen hela tiden. Ska bara äta medicinerna i 5 dagar.. Så ingen alkohol för mig på midsommar.. =( Blir firande iaf. Ska upp till Östhammar till min bror Henke och hans familj. Dem ska bjuda över vänner med familjer så det blir 13 vuxna och 7 barn =). Så det ska bli skit kul! Vi ska dansa runt midsommarstången och äta gott och bara njuta av landet. Vilda ska få en rosa prinsess cykel där oxå så vi ska ta med hennes hjälm så hon kan cykla där. =) Syrran ska med dit och det ska bli myyyys!
Skulle vilja ha med min mamma med men tror hon skulle iväg med två väninnor...? =/
Ska ringa och höra.

Bara jag som skriver i en blogg fortfarande?.. eller det finns en del träningsbloggar oxå men det verkar vara rätt "ute" att blogga sen en tid tillbaka. Men jag gillar att göra sånt som ingen annan gör. =P (fast nu finns det ju många som bloggar fortfarande).

Har fått höra att man kan bli mycket sjuk efter en operation och jag har gjort två operationer på 4 månader.. jag har vart sjuk konstant efter de. Börjar ledsna faktiskt. Ska ringa VC i morgon och boka en tid för att få komma och lämna urinprov efter att jag ätit färdigt min medicin för att se så att infektionen verkligen är borta. Jag vill inte vänta tills det går upp i njurarna igen... det gör så fruktansvärt ont hela tiden.

Ska titta till Vilda nu.. =)

Seize The Day