onsdag 1 juni 2011

Vilken dag...

Igår tisdag så fyllde min morbror 30 år så vi åkte dit och fira honom med familjen. De va jätte kul då min andra morbror Peter kom med sin fru Elleni och hennes dotter Bella. Rebecka kom inte vilket va synd. Mina kusiner Tobban och Adam och min syssling Angelica kom oxå. Och så klart min mamma och syrra. Och mammas kusin och Emilio. =) Aa men vi va väl ett par st. Mormor hade lagat god mat och så bjöds de på rödvin. Vi hade iaf så kul så vi glömde bort kl lite.. Så vid halv tolv på natten åkte vi hem haha.

Aa men jag är som sagt sjuk så idag har jag städat lite hemma, tvättat två maskiner och hängt. Plus att Vilda har vart jobbig då hon återigen håller på att få fler tänder. Och så går och kryper hon hela tiden och hon börjar bli riktigt snabb nu så de är full fart hela dagarna. Meen eftersom jag är sjuk så mår jag värre nu på kvällarna när hon sover och jag får slappna av. Har jätte ont i halsen och lungan. Känns inte så pass att jag vill gå till läkare men behöver nog gå.... Har mått såhär i två månader nu, eller Aa nu sista veckan har de blivit värre. Men känns fortfarande onödigt att gå till läkaren. Har fått tid till hjärt och kung röntgen iaf så får se vad de visar. Fast de är inte förrän den 13 juni.
Killen min lagade mat åt mig idag... De gör han varje dag men idag uppskatta jag de extra mycket då han va så trött och för att jag mår dåligt. Han är en underbar man och jag vill och kommer uppskatta såna här små saker mer från och med nu. Tack älskade Thomas för att du är du!

Imorn torsdag skulle vi ha åkt till Christian och Maria men vet inte om de blir av då både jag och Vilda är snorig och jag har halsont. Vi och de vill inte att vi kommer om vi smittar lilla Lisa. På fredag har vi inget inplanerat än och på lördag ska vi eventuellt ut i en park med ett gäng glada musik människor och sitta där,umgås,spela musik och sjunga. UNDERBART! =D På kvällen sen vet jag inte hur de blir heller... Lite skönt att inte ha en fullt planerad helg.. Men vi har i åtanke att försöka träffa Tomas och Angelica i helgen oxå. =)

Nu tänker jag mysa med min man.. Måste passa på när jag kan =).
God natt gott folk.

Love // Nelly