onsdag 10 augusti 2011

Yippie!!

Vår bil är klaaaaaar!! =) Hur underbart som helst. Så jag kommer sitta och köra vår underbara BMW X5 till min bror ikväll. Helt själv oxå så jag kan lyssna på mina Avenged skivor på hög volym och bara njuta av lite ensam tid. =)
Har bokat tid för att gadda mig nu.. Säger inte när utan jag kommer bara lägga ut bild sen.. Kommer inte göra klart den på en sittning utan de kommer bara va konturer typ.
Nu ska jag ta vilda.

XoXo // Nelly

Onsdag

Idag mår jag lite bättre än igår men som sagt, bara lite. Känner mig snurrig och ganska trött. Fick massa lugnande och ganska mycket smärtstillande igår. Mår fortfarande illa dock. Idag ska jag bara ta de lugnt och mysa med vilda. Och hålla tummarna att vi får vår bil idag. Sen ikväll ska jag åka och hjälpa min bror flytta lite. Det ska bli kul att få se hur han kommer bo... Med Veronica dåra så det ska bli kul att se hur hennes hem ser ut. =)

Har mycket planer nu för tiden.. Men först och främst ska jag ringa och boka tid för min nya gaddning. =D Jag är helt pirrig i magen när jag tänker på den !! =) När den är helt klar ska vi kolla på sommar stuga i Norrtälje. Min mamma vill va med på den så de blir bra och kul!! På söndag ska Thomas köra speedcat och de ska bli fruktansvärt kul att se. Jag hoppas han tycker de ät kul bara. Nä nu ska jag busa med Vilda.

XoXo // Nelly