fredag 29 juli 2011

jahapp

Har vart hemma typ hela dagen. Hade glömt bort att vi skulle haft hem en städerska imorse. Så de ringde oss kl elva och va utanför. =( Så vi ska boka en ny dag nästa vecka. Vilda sover nu och jag är inte ett dugg trött.. =S Fick sova typ tre timmar på eftermiddagen. Skulle inte ha gjort de.
Ser du bättre nu Patricia? =) svart bakgrund.
Läste din blogg och det verkar som att ni har haft de bra under er semester. Kanon =)

XoXo // Nelly

Min Diggi

Min underbara diggi... Hon har sparkat och slagit och dragit mig i håret i natt. Ingen sömn alls. Men när jag ser hennes leende och får gosa och pussa på henne så blir jag så glad!! Jag glömmer bort att jag är trött. =) Jag älskar henne mer än livet själv. Tänk va fantastiskt det är. Barn är det bästa som finns! Vilda får mig alltid att le och skratta. Finaste lilla ängeln som finns på denna jord. Så är det bara.

Nu har vi tittat på dinosaurie tåg och vi båda älskar de haha. Killen min är ute och fixar i bilen. =P Haha min söta diggi bär omkring på två nappar just nu.. =P
Aha men igår så åt vi middag och kollade på två filmer vi hyrt. Första filmen va bra men den andra va ganska tråkig. Vi hade iaf mys igår. Idag ska vi städa här hos min mamma så de är lika fint som när vi kom.
Men mer än de vet jag inte än.

XoXo // Nelly