onsdag 20 juli 2011

Snart kina

Snart kommer min älskling hem med Kina mat. Vart så extremt sugen på kyckling med chasunötter.. Vet inte hur de stavas. Så ska bli gott. =D Vilda sover nu oxå så jag kanske får äta ifred idag =D det ska bli skönt. =)
Nu kom han hem =)

Ha en fortsatt trevlig kväll.
XoXo // Nelly

Så tråkigt...

När jag tänkte åka ner till centrum så vart vilda trött så jag gav välling och hon somna. Hon sov i tre timmar! Så har precis gett henne mat och nu är kl halv tre redan. Då kan jag vänta tills Thomas kommer hem så vi kan åka tillsammans. Blir roligare och mysigare. Jag är så spänd inför Norrtälje.. Inte nervös utan glad. Jag ska ju gadda mig på fredag så jag kommer vara helt slut på lördag. Är inte helt frisk ju så de kommer nog slå ut mig ganska bra. Jag hoppas på att få stöd av min familj på lördagen. Thomas får hjälpa mig med vilda för jag kommer inte orka helt själv. Jag har henne jämt och ständigt. Några få ggr som Thomas faktiskt ställer upp och är en underbar pappa. Men för de mesta tar jag henne.. Är en sån period oxå.. Vilda vill ha mamma Hehe. Fast jag tycker att de börjar gå över lite... Tycker att hon vill va med pappa mer nu oxå. Vilket jag tycker är jätte bra för de måste knyta ett band. Han måste lära sig att släppa allt och va med vilda ibland oxå. Inte bara umgås med spel och tvn ;). Men pojkar förblir väl pojkar antar jag =P. Jag älskar Thomas och jag älskar vår dotter! Visst har vi våra gräl, jag och killen, de har väl alla.. Men jag älskar honom och vill leva med honom. Jag är inte heller perfekt och man lär sig med tiden och mognar tillsammans. Det finaste som finns, de är att mogna med sin partner och se vårt barn växa upp till en frisk,stark,självständig och vacker kvinna. Kan inte önska mig mer än det jag har. Kärlek!!

XoXo // Nelly

Äntligen onsdag

När den här dagen är slut är det bara en dag kvar sen drar vi till Norrtälje =D!!! Jag längtar så mycket att de pirrar i magen Hehe. Imorn torsdag så kommer Patricia och Micke hit och umgås med mig hela dagen. Funderar på att vänta en dag till med att åka ner till centrum.. Alltid roligare att ha sällskap när man ska shoppa till Vilda. =) Så kan vi fika oxå. Om de är ok för dem så klart. Fast de måste ju va roligare än att sitta här hemma hela dagen. =)
Vår data har gått sönder så jag mobil bloggar.... Vi måste köpa en ny data typ vid löning för vi måste ju kunna betala våra räkningar. Jag har iaf gjort mig av med en räkning så det blir ytterligare en räkning mindre =).
Det tråkiga då....... Jag ska på en väldigt jobbig undersökning den 9 augusti och måste fasta och laxera inför den. =( Får heller inte äta som vanligt sju dagar innan. Fasta gör jag från dagen innan tror jag. När jag fick hem papper om de grät jag. Jag har gjort den en gång tidigare så jag vet hur jobbig den är. Jag kommer må piss dåligt dagen innan och samma dag och troligtvis dagen efter... Jag kommer få så mycket smärtlindring och lungnande så jag nästan sövs. Så Thomas måste ta ledigt hela den dagen och köra mig och hjälpa mig med vilda.
Den 5 augusti ska vi på släkt träff hos min morbror.. De ändrade till dagen innan. =) Den 13 augusti är jag bjuden på kräft skiva men vet inte om jag kommer orka gå. =( Får se hur jag mår efter undersökningen.

Ska kikna lite på tv nu och äta en sen frukost. Hoppas ni får en underbar dag ute i solen. =)

XoXo // Nelly