tisdag 19 april 2011

Va fina ni var

Jag har fått se lite bilder på Ciaras dop nu och de var så himla fina! Carin och Moshen var klädda i vitt och rosa så de matcha lilla Ciaras dopklänning =D. Åh vad jag önskat att vi var där. Det är något jag har stora skuldkänslor för. Känns jätte dumt att vi inte kunde komma. Ja vi var sjuka men de känns ändå hur dumt som helst!

Jag undrar om de kommer till påsk middagen på lördag.. ska höra mig för så vi vet om vi ska ha med oss massa påsk ägg och så till alla barnen. =P

Idag har jag vagnen inne så idag blir de en promenad och de ska bli sååå skönt. Både jag och Vilda vill komma ut nu när de är så fint väder och andas friskluft. Vi var bara ute på uteplatsen och i lekparken igår. Men idag ska vi gå. =D Så hoppas jag att hon somnar i vagnen så hon kan ligga ute i vagnen och sova ett tag. Så kan jag sitta och glassa i solen =D.

Ska gosa men min lilla gullunge nu..

ha en super härlig dag

Love // Nelly

Tisdag

Du kan älska mig eller hata mig, ogilla mig, de är upp till dig ! Men jag har inte tid att hata dem, som hatar mig, för jag e upptagen av att älska dem, som älskar mig ♥ ♥ ♥ !