tisdag 30 april 2013

Lägenheten III

Jag har inte tagit några bra bilder och inte heller när allt var klart.. men V-rummet (ena sidan av v-rummet) ser ut så här...


Och inne i köket så är det vitt på väggen istället för lila! =D

Alla knappar och uttag är tillbaka satta och allt är klart som sagt... har bara inte tagit nya bilder.


Det är v-rummet som har lite kvar att fixa men allt annat är klart. Vildas rum har fått tavlor på väggarna. Vårt sovrum är inte renoverat på väggarna än och vi kommer vänta med det. Hallen är inte heller målad än men den får oxå vänta lite. =)

Har satt upp krokar i hallen så Vilda kan hänga upp sina egna ytterkläder och satt upp tavla. =)

Börjar bli nöjd här hemma.. Jag är bara så glad att den fula blommiga tapeten i v-rum är borta och att den fula mörkgröna tapeten i Vildas rum är borta. =) Och så vitt i köket!!!! ÅÅÅH så fint det är med vitt i kök!! =D

Fick mens igår oxå.... inte kul! Har inte gått upp i vikt pga det heller.. och det brukar jag göra. =)
Ska ta mitt penicillin nu och vila lite. =)

Seize The Day

Valborg

Dagen började med en super trött Vilda som inte ville gå upp och åka till dagis. Så hon fick vara ledig idag fast ändå gå upp för jag skulle iväg till min kirurg och jag skulle vara där innan kl 09.00. När jag kör mot Ersta så ser jag att vägen som jag hittar är avstängd pga vägbygge så jag fick köra en annan väg.. som tur var så körde jag in vägen efter korsningen och där fanns det parkering oxå. Lucky me =D. Så vi parkera en bit ifrån sjukhuset och fick gå genom den lilla parken och upp för tre stora sten trappor vilket Vilda tycker är super kul. Väl inne hos kirurgen så bestämmer vi att en operation måste göras så han bokar in mig på väntelistan... tre månaders väntetid är de och jag sa att det måste finnas något ni kan göra för att det ska gå fortare..? Så sjuksköterskan satte upp mig på en lista så ifall någon avbokar sin op kan jag få den tiden. =) Så jag hoppas på det nu. Annars får jag väl gå och vara hög hela sommaren och det blir inte kul.

Efter besöket gick Vilda och jag till parken igen för där fanns en lekpark så Vilda kunde leka lite innan vi skulle åka.



När hon hade lekt färdigt åkte vi till Mc donalds i Tyresö och åt en tidig lunch. Självklart så lekte hon både inne och ute där med. =)








Nu är vi hemma sen en stund tillbaka och ska snart gå och vila framför tvn. =)

Senare i eftermiddag sen ska vi åka hem till min mamma för att äta en liten mys middag och bara njuta av lugnet på Valborg. Vet inte om det blir någon brasa ute i Järfälla i år? Någon som vet?

Seize The Day