lördag 23 juli 2011

Mys kväll

Har mått piss och lite till idag, haft både för låg temp på 35,2 och sen förhöjd temp på 38,3. Nu börjar jag känna mig lite bättre och min temp är normal. Vilda och jag är ensamma hemma så vi har myst med film och majskrokar =P. Hon ligger och sover nu.. Vet inte riktigt vad jag ska göra på min ensamtid. Kl är rätt mycket och Thomas sa att han är på väg hem nu. Men de tar väl en timme att köra hem från sorunda. Ska väl kolla på filmen på femman nu.

XoXo // Nelly

Pratat med min man

Jag väckte honom och sa som det va, jag springer fortfarande på toa fast jag tar imodium. Han hörde hur min mage lät för den "pratar". Så han sa att det va ok att jag stannar hemma med Vilda så åker han själv dit. Skönt =). Slipper känna paniken av att inte ha en toa i närheten när de behövs och så slipper jag känna mig oartig när jag måste lämna bordet flera ggr för att springa till toan. Självklart är jag ledsen för att magen krånglar för jag hade velat åka dit och träffa deras vänner från usa. Och de skulle vara sjukt gott med kräftor. Men men.. Ska på undersökning snart, då får jag veta vad detta beror på. Hoppas jag iaf. Aa men de va bara de jag ville säga.

XoXo // Nelly

Dålig dag... =(

Idag mår jag dåligt... Har problem med magen och är trött. Vilda håller på att få sina kindtänder så hon är som ett plåster på mig dygnet runt. Plus att hon drömmer mycket så hon vaknar och gråter två,tre ggr per natt. Så hon sover med oss nu. Så hon känner sig trygg. Jätte mysigt men oxå jobbigt. Blir inte mycket sömn för min del för jag reagerar på varje rörelse och ljud hon gör. Ska iväg idag ju och känner mig inte peppad för de. Mår inge vidare idag alls. Och springer på toa hela tiden. Tror de är för att vi åt grillat igår. Jag ska egentligen bara äta kokt mat men de blir så tråkigt i längden. Har lätt feber och ont i magen. Kollade tempen nyss och den ligger på 38,3. Tror att min karl kommer tvinga med mig till landet ändå idag. =( Han förstår inte att jag är dålig, han förstår det bara när jag blir inlagd på sjukhus. Han och Vilda ligger och sover igen nu men när han vaknar ska jag prata med honom och se vad han säger. Om vi kan komma på en lösning. Nu behöver jag springa igen..

XoXo // Nelly

Är sååå trött....

Är så trött att jag skulle kunna somna sittandes nu. Gladiatorn är på trean och Russel Crow är så snygg i den här filmen.. Och själva filmen är så sorglig. Jag gråter jämt när man får se hans fru och barn hängandes vid huset både våldtagna och misshandlade till döds. Och sen gråter jag när han dör i slutet. Fin film! Mycket kärlek. Vilda ligger bredvid mig och snarkar lite haha, det gör att jag blir tröttare oxå. Imorn ska jag orka vara social med massa folk hela dagen.. =( Jag har frågat Thomas om vi måste va där till tre eller om vi kan komma lagom till middagen och sen stanna två timmar drygt efter middagen.. Men han lyssnar inte på mig och fattar inte heller att min kropp lever eget liv, dvs mitt huvud vill massvis men min kropp orkar inte. Jävla crp och va för högt jämt!! =( Jag hoppas jag får honom att fatta att jag inte orkar sitta där i flera timmar.. Jag är allergisk oxå men inte så farligt nu faktiskt. Annars får Thomas åka själv på kräft skiva imorn... Om han inte kan ta att jag är trött och dålig. Jag menar, i vanliga fall när vi åker till Norrtälje till Cribbe så är vi där i ett par timmar, men idag va vi bara där i 45 minuter. Hos Cribbe alltså. Jag orkar inte längre... Så får se hur de blir imorn då. Jag åker gärna dit och umgås ett tag men inte i timmar som Thomas vill. Får han välja och bestämma så skulle vi alltid vara där för han vill aldrig åka hem när vi är där. Nä, ska nog sova på de här och prata med min älskling imorn om detta. Är för trött nu så de kommer bara bli fel då. Har haltat hela dagen idag oxå.. Började få ont i min höft igår, och så har de krypit hela vägen från höften ner till hälen i natt.. Så Aa..... Får se om de är borta imorn. FAN va jag klagar nu.. =(

God natt med er.
XoXo // Nelly