torsdag 16 februari 2012

Huah

Skulle åka till mamma men fastnade i trafiken precis vid vägbygget på tyresö vägen. Satt där i nästan två timmar.. INTE KUL! När köerna äntligen släppte, åkte jag och tanka och sen hem igen. Ja, de va ingen rolig resa.

Har världens spänningshuvudvärk! Det vägrar gå över så Thomas har masserat lite men tråkigt nog sitter jag hårt fast i rygg och nacke så inget hände. =( Kan knappt röra min nacke snart.. Jaja, sånt går bort med träning. ;)

Är inte på blogg humör och de märks då jag har tappat läsare.. Inte heller så kul.

Ska försöka blogga ordentligt igen. Kanske nästa vecka!? ;)

Nu blir de god natt.
Published with Blogger-droid v1.7.4

DAGENS BILD!!

Så nu vart de rätt! Mina hjärtan ska ju vara dagens bild! =)
Published with Blogger-droid v1.7.4

Dagens bild

Ja idag fick jag vara dagens bild. Varför? Jo, för att jag är stolt och glad över att jag är jag! =) Jag är nöjd med hur jag uppfostrar Vilda och hur hon är. Hon är givmild och snäll och hjälpsam. Hon är alltid glad =). Jag är stolt över att vara hennes mamma och jag är stolt över att Thomad valt mig! Han är en enastående människa! Han och Vilda är lika glada och givmilda och hjälpsamma. Jag älskar min familj och är så enormt tacksam att jag har dem! Utan er skulle jag ha världens tråkigaste liv. Att vara singel för mig är tråkigt. Att alltid festa och ha "kravet" att träffa så många människor som möjligt. Att hela tiden leta efter kärleken. Jag har hittat min kärlek! Du och jag Thomas för alltid! Jag tycker fortfarande att han är skit snygg! Han är vacker med väldigt fina drag. Världens goaste! Kanske borde ha min man som dagens bild istället =). Aa får bli så.. Lägger in en ny dagens bild sen. =)

Idag kommer jag inte göra ett skit på dagen. Ska faktiskt ta de lugnt för jag har sjukt ont i magen nu. Så dax att slappna av. Ska bara njuta av lugnet nu när Vilda är på dagis. =)

Ikväll ska jag till mamma och prata lite.. Bara hon och jag. =) Ska bli skönt.

XoXo // Nelly
Published with Blogger-droid v1.7.4