tisdag 29 november 2011

We Found Love - Rihanna feat. Calvin Harris (Boyce Avenue piano acoustic...


ALLTSÅ, WOW!!

Blir typ kär!!

Foo Fighters - Best of You (Boyce Avenue acoustic cover) on iTunes‬



WoW säger jag bara! Vilken kille! Han är sjukt bra på att göra covers och han har en gudomlig röst!


Dagis =)

Vilda är på dagis sen en och en halv timme tillbaka.. saknar henne massor redan! Och ännu mer efter artikeln på aftonbladet. =(

Jag ska hämta henne kl tolv iaf och direkt efter ska vi åka till solna för jag ska till tandläkaren igen. Denna gång för att fixa min andra tand som min förra tandläkare har förstört på mig. Och imorn ska jag dit igen för att gå till tandhyginisten. Sen är jag klar =). Om jag inte måste rotfylla den här tanden oxå såklart.
Jag är faktiskt inte ett dugg rädd för att gå till tandläkaren längre.. de är så himla duktiga och snälla så det går bra för mig att gå dit. I vanliga fall när jag går till tandläkaren brukar jag typ spy innan för jag är så nervös och sen sitter jag i stolen och gråter hehe. Men jag har inte fält en tår sen jag började gå i solna hos min nya tandläkare =D. Hela familjen Östring går där oxå.. eller många av de iaf. =) Förstår varför. =)
Himlans bra tandläkare! =)

Sen ikväll blir de Zumba och kl nio Desperate Housewife som vanligt på tisdagarna =)
 Åh juste, jag fick hem tre teckningar min lilla gosa har gjort på dagis. En med hennes hand i vattenfärg sen en med riktiga löv hon har plockat i skogen och sen en med ett papperslöv som hon har målat på med röd och gul färg och längst ner på pappret är de en bild på min lilla skrutta när hon sitter och målar =) När jag fick de vart jag helt varm i kroppen av stolthet! Min lilla bebis är så duktig och hon hade målat jätte fint =D.
Jag är så stolt över henne!






XoXo // Nelly

VIDRIGT!!

Publicerad: 2011-11-28
Sörjer treåringen Blommor och en bild har satts utanför bostaden där den treårige Bastien dödats av sin 33-årige pappa.  SÖRJER TREÅRINGEN Blommor och en bild har satts utanför bostaden där den treårige Bastien dödats av sin 33-årige pappa.Foto: AFP

Pappa stoppade sonen i tvättmaskin

Treåringen avled

Pappan bestämde sig för att straffa sin treårige son.
Han klädde av honom naken och tvingade in honom i tvättmaskinen.
Sedan satte han på ett av tvättprogrammen.
Den 33-årige pappan, Christophe Champenois, från en förort till Paris har nu anhållits misstänkt för sin egen sons död.
Treårige Bastien dog efter att ha tvingats tillbringa flera minuter i tvättmaskinen, enligt polisen.

Skulle straffas

Christophe Champenois själv hävdar att sonen föll nedför trappan, skriver tidningen Le Parisien, men rättsmedicinska fynd tyder på att pojken drunknat i maskinen.
Pappan ska ha placerat pojken där i fredags som ett straff.
Under dagen hade pojken misskött sig på dagis och för det ska pappan ha bestämt sig att pojken behövde läxas upp.
Bastiens mamma, 25-åriga Charlene, släppte ut sonen ur maskinen efter ett okänt antal minuter.
Då var han livlös.

”Trasig docka”

Hon rusade med den medvetslöse pojken i sina armar till en grannes hus.
– Jag höll honom i mina armar, han var som en trasig docka. Jag kände när hans hjärta slog sitt sista slag, säger grannen Alice till Le Parisien.
Även mamman hävdade att sonen fallit nedför en trappa och hon har nu anhållits misstänkt för att inte ha gjort något för att förhindra sonens död.
Parets andra barn, en femårig flicka, har i polisförhör sagt att hennes bror Bastien låstes in i tvättmaskinen och att det inte var första gången. Ibland brukade föräldrarna låsa in pojken i garderoben i flera timmar.


Alltså helt ärligt???? Jag grät när jag läste detta och jag kunde inte sluta gråta efter jag läst klart! Fy FAN !! Hur kan man göra så? Hur kan mamman tillåta att detta skedde? Vid fler tillfällen dessutom! Nej jag förstår inte, men jag vet att det gjorde sjukt ont i mitt hjärta att läsa om det. Och det gör grymt ont i mitt hjärta att det finns så sjuka människor som får skaffa barn! 

XoXo // Nelly