söndag 29 maj 2011

Wow vilken helg

I fredags så va jag hos min mamma men mamma var inte hemma.. Åkte dit bara för att jag hade kört Thomas och hans arbetskollega till Gocarten ute i stäket. Så jag och Vilda va hemma där med min syster en stund sen gick hon ut. Prata massa i tele med Angie då oxå =) Vi höll varann sällskap när våra karlar va borta haha.
Sen skicka Thomas sms om att han ville bli hämtad runt nio tiden tror jag på Hard Rock Cafe.. men han tog sig till centralen så jag hämta honom där.. de va så mycket raggar bilar att de va köer vid hard rock.
Lördag så åkte vi till min mamma och va här hela dagen.. runt sju tiden sa vi hej då till Vilda och min mamma och åkte hem,hämta en kofta till mig och sen åkte vi till Patricia och Micke. Killarna satt och kolla fyrhjulingar och vi tjejer satt och prata och drack vin och sen tog vi över badrummet för att sminka oss och fixa håret för utgång =D.
Vi gick till Stanleys och vi hade sjukt kul! Vi dansa och skratta och tog kort. =P
Killarna körde oss ner och sen hämta de oss kl två på natten. SÅ snälla!!
Så i natt sov jag och Thomas ca sex timmar och sen gick jag upp för att duscha och sen ville jag såklart åka till min mamma för att pussa och krama på Vilda. Hade saknat henne som en TOK!! Så nu är vi här... vi ska äta middag här och "fira" morsdag. Så Thomas lagar en god middag till mig och min mamma idag. =)
Ikväll sen ska mamma vara barnvakt igen en stund för vi ska åka in till Harry B James och kolla på min kusin Rickard som ska sjunga med sitt band. Och så ska jag få en signerad skiva av dem oxå. =D Snart är de kända så jag måste ju passa på ahhaha. =P Fast Rickard tycker inte att de behövs då vi är släkt. ;P
Men jag vill. Han och hans band ska spela på Metal Town i sommar oxå.. hur coolt som helst! Synd bara att jag inte kan komma dit oxå och se honom. Meeeen jag får ju se honom ikväll =D.

Lite bilder från igår...




Såå... Patricia har mer bilder som jag säkert kommer få.. eller har fått redan.. Jag har inte kollat min mail än.
Aaa men det var de.. nu vill jag dricka mer vatten och kramas lite med min karl. Vilda leker med sin mormor för tillfället hehe.

Love // Nelly