torsdag 19 maj 2011

Mys med Vilda

Jag och Vilda är ensamma ikväll och har en myskväll framför tvn.. Dock har hon somnat redan så de blir en egen tids kväll istället hehe.. Jag har börjat läsa boken Jiddra Inte av Patrik Pelosio och den är jätte bra, så bra att jag knappt kan sluta läsa den.. Började lösa igår och har mindre än halva boken kvar.. Ska läsa nu med när Vilda sover. Jag passar på då =). Men måste säga att boken är fruktansvärt obehaglig oxå.. Mycket våld. Helt klart att rekommendera iaf!! Helt klart!

Aa nu ska jag ta och läsa innan Vilda vaknar.. =)

Love // Nelly

Torsdag

Ja den här veckan har vart lite jobbig.... igår skulle jag har hämtat  min bror men de blev inte av då hans brud hämta honom istället. Inte för att de gör något för jag kom i tid till träningen =D. När jag kom hem så hade min älskling skruvat ihop vår nya säng så jag tog Vilda och och min man och drog in de i sovrummet och la oss i sängen och busade, jag ÄLSKAR Vildas skratt!! Och sängen är jätte fin och enormt skön! Men de måste den fan vara när den kosta oss 35.000kr




Och så två bilder på min fina bebis =)


Hon äter en kaka.. =) Nam säger hon och mmm.. =) Hahaha

Idag har jag ont i magen för jag har min vecka och de betyder att jag ska vila men oxå se till att röra på mig lite mer.. smärtan försvinner bättre av att gå. =)
Mer än så händer inte idag..

Love // Nelly