söndag 1 maj 2011

Kärlek








Videos från när vi var och såg Avenged =)

Love // Nelly

Konstigt...

Jag verkar inte kunna dela från youtube hit till bloggen..=S Jag har kunnat de tidigare så de är lite konstigt.. =(

Love // Nelly

LOVE

Det är mitt älsklings band som bakgrund på bloggen! De är dem BÄSTA som finns!! Jag älskar allt med de här killarna. Jag gillar deras stil och jag älskar deras musik så otroligt mycket !!

Jag började lyssna på Avenged Sevenfold för kanske 5 år sen då jag fick några låtar av en gammal killkompis på msn.. jag vart förälskad i deras musik och kunde inte sluta lyssna. Sen googla jag på dem för att se hur de såg ut, då de blev mina nya idoler! =D Och vart ju såklart helt kär i Matt sångaren. Mr Shadows som han kallas. Jag tycker han är enormt snygg !! Ju mer jag lyssna och såg bandet på tv,dvd filmer och konserter så började jag tycka att båda gitarristerna är grymt snygga oxå!! Så det började med att jag älska musiken och sen fick jag se hur de såg ut och det var ju bara ett stort PLUS att de är så snygga!!

På bilden är James "The Rev" Sullivan med som var deras trummis... han dog för ett eller två år sen. R.I.P James!! Nu har de en annan trummis som är minst lika bra som The Rev var. Men kommer dock inte ihåg vad han heter.. =S.



Love // Nelly

Så mysig Valborg!!

Jag skrev ju att vi var hos min mamma och att alla sov och de va lite tråkigt.. Senare på kvällen så packa vi ihop allt och åkte till min mormor på fika. Vi åt gott,skrattade som tokar och dansa med Vilda. Det va så kul att äntligen träffa både mormor och min morbror. =) Thomas fick hjälpa min morbror med ett expriment som han håller på med och de handlar om el så Thomas haka på, på en gång =D haha. Så vi tjejer va inne i köket och hade mysigt. Kl blev tio eller mer och då körde vi hem mor min och så rullade vi vidare hem till oss.
Helt fantastisk kväll och Vilda var svår flirtad i början med gammel mormor men efter en stund fick hon både hålla Vilda och dansa med Vilda. Plus att Vilda själv ville gå till sin gammel mormor hela tiden hehe. Sen var Vilda så snäll att hon gav gammel mormor två pussar! =)

Min mormor och Vildas gammel mormor =)
 Vilda med sin gammel mormor <3
 Tre generationer för jag tar bilden, Vilda med sin mormor och gammel mormor <3<3<3


Så idag då.... jo idag ska vi åka och kolla på lägenheten men han ringer oss när han känner sig vaken och allärt efter igår. =)
Jag tycker att de ska bli så spännande så de är sjukt. Jag ÄLSKAR att kolla lägenheter och hus! Vi var och kollade på ett precis nybyggt hus för ett tag sen och de var typ mitt drömhus!! Men de låg fel och de va liite för dyrt för oss. Men fint var de och kul att åka och titta på. =D

Nu ligger min man och vår dotter i soffan och myser och min man läser en bok för henne. Hon älskar ju böcker så vi får läsa en del hahah.. Hon väljer bok själv och så ger hon oss den. Och då får vi lägga henne ner och börja läsa. Världens finaste och bästa barn EVER!!

Och i natt ringde min Fia mig och jag undrar vad hon ville... ? För kl var typ runt 01.00 på natten och då sov jag med ljudlös på telen. Jag hoppas de inte var något allvarligt bara. =S
Ska ringa henne idag och kolla. Men hon sover nog nu om hon va uppe vid ett i natt.

Tindra, jag hoppas din kväll och natt inte förstörde allt för mycket och att du kan sova nu. =) Ring mig sen så jag får höra vad som hände. =)

Nu ska jag oxå mysa med min underbara familj här i soffan !!

Love // Nelly