fredag 22 april 2011

Underbara dag

Ja imorse skulle jag ha åkt till min mamma och lämna lite som hon ville att jag skulle handla till henne.. Hade tänkt åka själv då de är lättare och går snabbare. Men min älskade lilla Vilda vägra att släppa mig så de slutade med att både hon och Thomas följde med mig, vilket va väldigt kul. =) Vi handla åt mamma och lite åt oss och sen köpte vi ett påsk ägg och en bukett tulpaner till mamma oxå. Stackarn mår jätte dåligt... =( Efter att jag gått upp själv till mamma och packat in allt i kyl och frys så åkte vi till toysrus och handla påsk present till vilda. =) Innan vi åkte hem så åkte vi förbi Marie oxå och prata lite och vilda fick va lite med Fillipa och Embla. Arthur va en kompis och cyklade. Fillipa fick till och med en puss och en kram av Vilda idag. =D Aa men när vi väl kom hem så fixade Thomas poolen så Vilda kunde leka bollhav med alla sina bollar. Och de va en riktig hit!! Hon älskade det!! =D Hon fick oxå ett hus med mjuka klossar i och på taket satt två gubbar.. Ena va Kalle anka och den andra musse pigg =P hehe. Den är oxå jätte rolig. Hon fick fyra Disney filmer oxå.







Nu sover skruttan efter en lång dag med mycket äventyr. Jag är oxå jätte trött och funderar på att gå och lägga mig. Natten till idag och natten innan har vart extremt jobbiga då Vilda inte sover nått bra alls. Så hon får komma och sova i vår säng och då sover ju ingen av oss bra, de blir för varmt och för trångt. Aa jag hoppas att hon sover i sin säng hela natten nu.. Så vi alla får sova. =)

Hoppas er långfredag har vart lika underbar som min.
God natt

Love // Nelly

Idag agerar jag undersköterska!

Min mamma ligger dålig hemma hos sig och min syster är inte hemma så hon kan hjälpa henne. Så jag ska åka och handla till mamma och sen åka dit och se om hon behöver hjälp med städning eller liknande. Kolla tempen och sen kolla huden om hon är uttorkad. Kommer ihåg lite från när jag jobbade med mycket sjuka människor. Jag är ingen undersköterska bara för att klargöra de så ingen missförstår. =) Jobbade som personlig assistent förut med en som behövde hjälp dygnet runt med allt. Då va vi lite som undersköterskor. Hehe. Aja jag måste göra mig klar för att åka.

Ha en underbar lång fredag och GRATTIS PÅ 25 ÅRS DAGEN ÄLSKADE PATRICIA!! =)

Love // Nelly