lördag 10 mars 2012

Är så sjukt trött idag...

Måste typ kisa för att se något haha så trött är jag idag.
Vilda ville inte sova middag idag vilket var typiskt för jag hade behövt de efter den dåliga sömnen jag fick i natt. Men de är bara att hoppas på att hon somnar tidigt ikväll istället. =)

Igår fredag åkte vi till min mamma på besök. Vi gjorde i ordning tacos till middag och hade en mys kväll. Vilda va super trött men hon höll sig vaken till kl tio sen somna hon i bilen på en gång. Och så sov hon direkt när vi kom hem oxå.

Jag försökte somna men kunde inte då Vilda hosta som en tok... Ibland så mycket att hon nästan spydde. Så jag hade svårt att somna. När jag väl började glida in i drömmarnas värld så väcktes jag av att Vilda grät. Så fick trösta henne och sen natta om henne på nytt. Då var kl fyra på natten. Tog mig lite mer än en timme att somna och sen halv sju var de god morgon. Då ville pigg Vilda ha frukost hehe..
Hon fick en välling flaska och sen klädde vi på oss och åkte och handla frukost och lite kläder och spolarvätska till bilen. Thomas åkte strax innan oss.

Jag fick veta att jag oxå kommer få en egen firma bil sen =D då har vi tre bilar haha. Fast jag tror att jag ska höra om jag kan få ha firmabilen på kontorets parkering för de blir dyrt att ha tre parkeringar plus att jag ändå måste ta vår privata bil varje morgon för att lämna Vilda på dagis. Då kan den lika gärna stå vid kontoret. =)

Mina batterier håller på att dö nu...

Ha en bra lördag kväll.

Puss hej
Published with Blogger-droid v1.7.4

Min starka,vackra vän Candrah!

Jag kan inte sluta gråta! Min fina vän! Du anar inte hur älskad du är!



Fleece jackan och tunnikan

Published with Blogger-droid v1.7.4

Shoppade liite

Va och handla i morse och köpte en tröja UTAN luva! =) Och ett par leggings.. Köpte även en luddig fleece jacka och en tunnika till Vilda. =) Jag älskar att köpa kläder till henne för hon är så fin i alla dessa färger. =)

Köpte mat oxå... Nu är vi hemma igen. Thomas är och dömer innebandy hela dagen och han ska döma hela dagen imorn med. =( Men men de ger mer pengar och han får komma bort lite och röra på sig. =)

XoXo // Nelly
Published with Blogger-droid v1.7.4