tisdag 7 februari 2012

Min sovande prinsessa

Published with Blogger-droid v1.7.4

Lite nere faktiskt..

Är ganska ledsen över mina besked om min mage. Jag har väl haft lite ont i magen ett par månader men inte lagt så mycket tanke på de. Smärtan har liksom inte stört mig så mycket. Men att få veta att jag har inte bara ett sår utan många Blödande sår i magen var inte kul. =( Sen de där med mina lungor... Jag har problem med mina lungor utöver min astma. Men att de var så allvarligt visste jag inte. Är lite chockad och väldigt nere nu när vilda sover.. För de är nu jag kan slappna av och då kommer tankarna.. Sa till Angelica att de inte är något märkvärdigt för jag står och går och mår ok. =) Men de kanske är farligt... Speciellt med lungorna. Jag känner mig ledsen över att jag troligtvis inte kommer kunna ta bort mina systor nu och de känns inte kul. Det har börjat göra ont på mig. Kanske får göra de med lokalbedövning istället..? Om de ens går? Nu är jag oxå livrädd för vad proven visar som de tog från min magsäck.. Tänk om de inte bara är vanligt magsår pga stress utan något annat... Nej jag får inte tänka så! Allt kommer bli bra, det vet jag innerstinne!

Tittar på House nu på fyran och som vanligt är de sorgligt och jag bölar haha.. Har så lätt för att gråta nu för tiden... Sofias änglar är ett program jag undviker att se på för då sitter jag och stört bölar hela programmet haha. Och vilda blir ju rädd och ledsen om jag gråter. Så de kan jag inte =). Det är som jag, gråter min mamma så gråter jag haha oavsett om de är glädjetårar eller sorg. Och samma gäller min syrra! Jag kommer aldrig glömma en julafton när hon fick sin egna laptop i julklapp, då skrek och grät hon av lycka!! Då grät både jag och mamma oxå... Det var ren lycka att se helle bli såååå glad! Japp, då rann tårarna hehe. Blödig man kan vara. ;)

Nej nu vill jag umgås lite med min man innan vi oxå ska sova.

God natt med er.

Love
Published with Blogger-droid v1.7.4

Bara en enormt vacker bild <3

Published with Blogger-droid v1.7.4

Kul igen =)

Published with Blogger-droid v1.7.4

kul

Published with Blogger-droid v1.7.4

Den här med!! =)

Published with Blogger-droid v1.7.4

SÅÅÅ SNYGG TÅRTA!

Published with Blogger-droid v1.7.4

Här i från vill man beställa =D

Published with Blogger-droid v1.7.4

Så jäkla bra gjort!

Published with Blogger-droid v1.7.4

Hwo killed Kenny cake =P

Published with Blogger-droid v1.7.4

Inte så kul....

Åkte till Ersta sjukhus i morse för att göra en gastroskopi och allt gick väl ok. Läkaren kom själv till mig efteråt och sa att jag MÅSTE gå till en lungläkare och få hjälp med min astma för jag slutar inprincip att andas under narkos. Efter henne kom en annan läkare som sa att jag har massa blödande sår i magsäcken så jag måste nu äta medicin i fyra veckor till att börja med. Efter fyra veckor kommer min andra kirurgläkare ringa mig för att berätta om mina provsvar och för att säga om jag kommer kunna operars överhuvudtaget nu på ett tag. Ska ju ta bort systor men kommer troligvis inte kunna få narkos förän mina lungor är bättre. Det var inte så kul att börja dagen så... För jag var helt säker på att de inte var något fel alls på min magsäck.... Vad fel jag hade haha.. Efter åkte vi till Mc donalds i Nacka och där träffade vi en familj med tre döttrar så vi vart kvar där ganska länge så Vilda kunde leka med tjejerna. =) Och så slapp jag stressa hehe ;) När vi var klara där åkte vi till Nacka centrum till Media Market och köpte Wii spelet med fitness platan,extra kontroller och konsoler och allt! Köpte till och med ett spel, super mario galaxy! Hehe Aa så köpte vi tre barnfilmer oxå till Vilda. =) Nu är vi äntligen hemma och jag är helt död! Blev sövd i morse ju så känner mig rätt väck hehe. Thomas och Vilda håller på att fixa ihop spelet så vi kan börja spela. Ska bli skit kul faktiskt. =) Jag brukar inte spela och jag brukar inte tycka att sånt är kul men wii är faktiskt jätte kul. =)

Nu måste jag sluta, mina ögon går typ i kors.

XoXo // Nelly
Published with Blogger-droid v1.7.4