tisdag 10 januari 2012

Känner mig lurad

Aa, känner mig lurad. Hur dum får jag va? Klart det skulle bli så här.. Nej, jag vill inte ha falska vänner i mitt liv. Du får mig att må illa! TVI !!

// Nelly
Published with Blogger-droid v1.7.4

Dagens bild

Fånga dagen.. Vilda är sjuk igen... Grinig och bråkig.


Inte lätt att fånga dagen idag. När de är massa bråk hela tiden. Trotsåldern börjar redan vid födseln.. Barn går genom 7 olika trotsperioder det första året! Jo tack, jag märker det! Vilda är oftast jätte snäll men hon har en enormt stark vilja och hon står på sig hehe... Kan bli riktigt jobbigt för mig. Jag ser inte fram mot två,tre och fyra års trotsen... Hon lär ju bli grymt jobbig. =P Kanske kan hoppas att hon blir lugn i tonåren då men det tror jag inte! Hon lär ju bli en rebell haha.. =P

Jag älskar min snutta med hela mitt hjärta hur hon än beter sig!! Jag kommer alltid stå på hennes sida och lita på henne! För hon är mitt barn!

Min mamma stod/står alltid på min sida oavsett vad jag gjorde för dumheter. Hon stod på min sida FAST hon visste att jag ljög eller hade gjort fel. För jag är hennes barn! Jag ska göra precis likadant för Vilda! Jag är så stolt över att min mamma uppfostra mig till den jag är idag. Och vi är bästa vänner! Vill ha samma relation med min dotter. Hon ska veta att hon kan prata med mig om allt och att jag ALLTID finns här för att hjälpa och stötta henne.

Min ängel kommer att bete sig dåligt och göra dumheter men jag kommer alltid älska henne oavsett vad!


XoXo // Nelly
Published with Blogger-droid v1.7.4