tisdag 15 januari 2013

Mycket i huvudet just nu...

Jag planerar och planerar och tar hand om min älskade familj så jag hinner inte och jag orkar inte blogga så ofta som jag kanske vill.

När de gäller jobb och utbildningar så har jag kommit så långt att jag ansökt till en utbildning som börjar i april.. sen ska jag söka in till en till som börjar till hösten. Jobb får vänta faktiskt.

Jag har en operation som ska göras 4 februari och jag är så nervös inför den.. tänk om något går fel och detta är mina sista dagar med min dotter och min fästman!!!?!! Jag har svårt att hålla tillbaka tårarna. Sånt vet man ju aldrig. Nu är risken 1% bara men jag kanske är den procenten..

Jag tror att det kommer gå bra och att jag kommer bli bra. Det är skönt att operationen blir av samtidigt som jag hade hoppats på att slippa den... men mina bilder från magsäcken säger att jag måste operaras. BLÄÄÄÄÄ!

Efter min op, typ en vecka efter ska jag och Vilda börja på dans.. Funky Kidz heter de. Det är dans för barnen men barnen mellan 2-3 år ska ha förälder med. =)

Jag fick precis ett samtal från skolan som jag sökt in till och jag ska på ett test på torsdag morgon =D. Ska bli så kul!! Måste dock lämna Vilda på dagis typ kl 07.00 om inte Thomas kan börja jobbet lite senare den dagen... jag kommer nog vara borta hela förmiddagen. Thomas måste nog hämta Vilda med.
AAAAH Va kul hahahaha =))

Nä nu vill jag sluta för mina händer är som isbitar.. =/

Seize The Day