lördag 18 augusti 2012

Hihi Hitta en kul bild !

När vi var hos Carin och Moshen och Ciara =)



Hell YEAH,Go fuck your self´s ;P


Juste!!!

STORT GRATTIS TILL ANNICA MED FAMILJ, TILL ER FINA LILLA DOTTER SOM KOM IGÅR RUNT  19 TIDEN!!! =D


JAG ÄR SÅ GLAD FÖR ER SKULL!! <3

Lördag igen

Oj vad tiden går fort.. jag har sprungit hos läkare som vanligt.. förbannade mage! Blev sjukskriven till och med den 28/8 då jag ska på en ny gastroskopi och beroende på vad de visar så vet de om jag kan gå tillbaka till jobbet eller ej.

Den här dagen har jag mått bra, inte spytt något och inte haft så ont. =) Däremot så har jag mått illa och tagit illamående tabletter. =P

Jag har handlat lite vinter kläder till Vilda..

Den här rosa kan hon ha under sina regnkläder oxå.. =)


En höst jacka =)




Köpte lite inredning till hennes blivande rum...



Och sen fick det vara bra !! =D

Litte Bilder från grönan och annat skoj =)


















Thomas åkte i morse till Bosön för att gå på innebandy kursen som är varje år.. Han är just nu inne på söder och jobbar som entrevärd... i natt när han har slutat ska han åka tillbaka till Bosön och sova för tidigt i morgon bitti ska han upp igen för att fortsätta med kursen. Sen kommer han hem i morgon eftermiddag eller så. Vilda somna kvart över sju ikväll så jag har egentid... vilket suger för de känns så ensamt... just nu hör jag en massa folk utanför mig och de skrämmer mig lite.. för de låter som att de står PRECIS vid fönstret.. =/ Jag ska snart gå och se efter.. 

Ja men annars så har jag och Vilda haft en lugn film dag idag, vi har ätit tacos till middag och glass till efterrätt.. =) En bra dag.

Seize The Day <3