onsdag 9 maj 2012

Ganska bra dag ändå..

Tog de lugnt hemma under dagen och kl elva kom han som mätte fuktigheten i badrummet. Vi klarade oss iaf så de är jätte skönt. =)
Efter de kollade jag på Khloe och cortnye in Miami.. Sen somnade jag i tio minuter hahaha. Vaknade helt panikslagen och trodde att jag hade sovit bort hela dagen och glömt vilda på dagis. Men de hade jag inte. Vaknade kvart över ett och jag hämtar ju Vilda kl två. =)

När vi kom hem från dagis så åt vi mellanmål och sen gosade vi mest i soffan och pratade och kittlades lite hihi. Jätte mysig dag med min gullunge. Vi åt middag utan Thomas idag för han kom hem så sent. Men vilda åt igen när pappa åt middag hehe.. Sällskap. =)
Thomas natta henne vid sju och halv åtta sov hon. =) Skönt!
Nu tittar vi runt på nätet efter vart vi kan köpa billigt men bra staket till uteplatsen samtidigt som vi kollar på Arga snickaren. Snart börjar Greys Anatomi oxå och de ska jag minsann titta på. =) Missade förra veckan och jag missade Desperate Housewifes förra veckan oxå.. =(( Men såg igår iaf. =)

Jaja nu ska jag lära mig om byggen hehe

XoXo // Nelly
Published with Blogger-droid v1.7.4

ÅH så braaa, jag skratta så gott!! =)

Published with Blogger-droid v1.7.4

Onsdaaaaaag

Lämnade Vilda på dagis kl nio och så åkte jag och handla lite frukt på ica. Kollade på rosor till Thomas men hittade inga som var tillräckligt fina och stora! =(

Idag ska jag sitta vid datan typ... Måste söka jobb. Mår inge bra idag heller. Igår låg min temp på 35,4 och idag på 36 precis.. Fryser så in i helvete mycket!
Det ska komma folk hit idag oxå och mäta fukten.. Hade vart någon läcka förut och många lägenheter på bottenplan hade fått fuktskador. Jag tycker inte att vi har mer än de vi hade innan. Får se vad de säger. =)

Har ondare i lungan idag.. Och i magsäcken. Har tagit mycket treo igen för smärtan så mina magsår blöder igen. =( Måste sluta ta treo igen och så får jag stå ut med smärtan.. Jag klarade de då så det borde jag göra nu med. =)
Jag hoppas jag får svar på röngten bilderna imorn.. Om jag har vatten i lungan igen eller inte. Låter så på min hosta och känns så. Det känns som att någon hugger en lång och smal kniv rak genom mig. Från mage till rygg. Och de är ett stort tecken på att de är vätska i lungan. =/ Meeeen vi får hoppas att de inte har blivit så =).

Imorn ska jag börja äta en ny medicin.. Den skrämmer mig lite men jag sk prova. Funkar de inte ska jag avsluta på en gång och ringa läkare. Man kan bli deprimerad och får självmordstankar osv.. Läskigt! =/

Det är Champix jag ska äta.. För att sluta röka. =D Min astma och mina lungor orkar inte mer... Därför jag fått Champix.

Ska sätta mig framför datan en stund sen ska jag vila... Mår inge vidare.. =(

XoXo // Nelly
Published with Blogger-droid v1.7.4