måndag 4 april 2011

Hemma igen

Nu är jag hemma igen från träningen. Det gick jätte bra idag och speciellt bra blev de med solningen =D Nu är jag brun och fin hihi. Vilda blev så glad när jag kom hem så hon sprattlade som en tok och log och skratta =D Så hon och jag har busat och jag har pussat och kramat ocj kittlat min lilla prinsessa. Åh vad de är härligt att komma hem till henne!! Min älskade man har plockat lite här hemma och hängt tvätten och fixat i köket.. nu lagar han mat till oss oxå. Helt underbart! Tack min fina underbara älskling! Jag har inte hunnit göra så mycket idag än sånt som är till vardagen, och nu vill jag bara umgås med min fina dotter och man! Jag skriver igen sen när jag hinner.

JUSTE, nu har hela 28 tackat JA till dopet därav alla de vännerna som vi bjöd! Helt underbart !!  =D

Love // Nelly

Söndagen blev kanon den med!

Igår vakna jag vid halv nio på morgonen och var pigg. Min älskling hade tagit Vilda på morgonen så jag fick sova.. hur snällt som helst =D. Vi tog de lugnt och sen när vi var klara och hade packat allt åkte vi och hämta min mamma och min syrra för att sedan åka vidare till Thomas mamma och moster. Vi kom dit och så bjöd de på hemmagjorda vofflor och en hembakad blåbärspaj! =D Jag älskar blåbärpajen den är heeelt otroligt god. Vofflorna var oxå jätte goda och frasiga. =) Vi tog inga bilder på vår kamera men Thomas moster tog lite bilder på oss och Vilda.. Vi satt där och pratade och hade mysigt till kl blev kanske sju eller så och då började vi packa oss hemmåt men först åkte vi förbi deras landställe och visa min mamma och syrra hur de ser ut där. Om de vill följa med oss ut nån gång i sommar. Vi kom hem ganska sent och då gick jag för att natta Vilda på en gång och somnade själv. Så vakna jag mitt i natten av att jag fortfarande hade mitt linne på mig och att Thomas låg och krama mig. Vart så varmt men mysigt. =) Så slutade vår helg iaf.. Vi vill tacka alla som vart med i helgen och säga att vi har haft en helt fantastisk helg med mycket kärlek,lek och skratt. Helt underbart bra!

Idag är de måndag igen och vi ska städa hemma lite smått och sen ska jag iväg och träna. Kanske får besök av en vännina idag men får se om hon hinner komma förbi. Annars blir de att busa med min underbara bebis och plocka lite här hemma.

Love // Nelly