onsdag 6 april 2011

Hitta lite bilder

Hon är bara 3 dagar gammal här =) SÅÅ FIN!! Min älskade lilla juvel!

 Tredje dagen och första natten hemma =)
 Här är hon bara 2 dagar gammal och ska få åka hem från BB.
Åh va hon va liten !! Saknar de. Men tycker att de är helt underbart nu med. Hon är så snäll och gullig och hon är alltid glad och skrattar och busar! Vi älskar henne så fruktansvärt mycket! Mamma och pappa finns alltid för dig min fina diamant och du kan alltid komma till oss med vad som helst. Vi älskar dig nu och för alltid!

Love // Nelly

Onsdag

God förmiddag alla läsare.. Idag är de onsdag igen.. vilket skit väder vi har!
Har börjat dagen med att ge min gosa välling och sen busat. Har pratat en massa med min fina Sofia idag oxå. Sen var de matdags för Vilda igen så hon fick lite grönsaker med kyckling och ris. Hon va inte så hungring så vi gick ut i vardagsrummet istället och hon fick gå lite på golvet med mig som stöd. Och det va jätte kul! =D Nu är hon super trött men vill inte riktigt sova än.. hon ligger och tittar på tvn. Igår kväll hade jag en himla rolig pratstund med min underbara Erica i telefon! Jäklar vad jag saknar den tjejen. Det finns helt ärligt inte en mer genom go kvinna på denna jord! Hon är helt enkelt underbar. Ska ringa henne idag igen och fortsätta vår konversation för vi hann inte riktigt klart igår hehe. Men åter till idag.. jag ska som vanligt busa och mysa med Vilda men ska oxå kolla lite på lägenheter som kommit upp nu. =D Spännande!! Vi har oxå börjat kolla efter en ny bil vilket jag tycker är grymt kul! För jag får välja bil haha har jag inte världens bästa man eller? I många fall så väljer ju killen bil men inte här. Eller alltså han måste ju gå med på mitt val såklart men han gillar de bilar jag kollar på och tycker om så de kommer ju bli kanon! Ska bli sååå kul och vi börjar verkligen komma på fötter med vår ekonomi och med boende osv. SÅ SKÖNT! =D Nu somna min dotter oxå hihi på tal om inget sådär. =P

Ikväll blir de träning igen men ingen solning för min del, nu får de räcka ett tag framöver för nu är jag brun =) Behöver bara underhålla de nu med kanske en solning i veckan eller så =P.
Ska köra gärnet ikväll på maskinerna hade jag tänkt.. för på fredag är de Zumba dubbelpass så då kommer jag få ordentligt med konditions träning. Lördag kör jag hårt på maskinerna igen. Måste dela upp de så, så mina muskler får vila emellanåt. På tal om muskler så har mina armmuskler börjat komma tillbaka! Känner de under allt fett och det är så kul för nu börjar jag minnas hur de är att vara normal viktig med muskler på kroppen och det är super skönt! Vill inte bli smal smal för jag tycker att ser man benen i kroppen så ser man sjuk ut!! Och jag vill se frisk och fräsch ut inte som något anorexi offer. Stackars de tjejer och killar som har anorexia föresten. Jag hoppas de blir friska innan de gått för långt.
Åh de typ pirrar i min mage när jag tänker på hur snygg jag kommer bli igen !! =D Det får mig att fortsätta kämpa och inte ge upp fast min kropp kanske vill ge upp för tillfället. Känner mig helt slut. Men de är för att jag har järn och B12 brist. Brukar bli trött när jag har de och jag har kronisk B12 brist så jag ska äta de varje dag men gör såklart inte de bara för att jag hatar tabletter. Usch för tabletter. Men de kommer bli bättre såklart för jag tänker positivt och ler mot världen!

ÄLSKAR MITT LIV OCH MIN FAMILJ OCH MINA VÄNNER! Jag har dem bästa vännerna!! HELT KLART! <3<3<3 Älskar er alla!

Love // Nelly