tisdag 11 oktober 2011

God morgon

Två och en halv män var helt ok igår... Det va ju nya avsnitt med Ashton Kutsher.. Hade förväntat mig bättre men det kanske kommer.
Iaf nu sitter jag på dagis och vilda leker och kramas med sin nya kompis. Lena Vildas pedagog sprang och hämta kameran när de kramades. =) Nu sjunger de hör jag hehe. Jag sitter i köket och har suttit här sen kl nio. Vid tio ska jag prova att säga hejdå till Vilda och gå. Och tjugo över ti ca ska jag komma tillbaka och hämta hem henne för dagen. =) Jag tror att hämtningen blir jobbig inte lämningen hehe.. =P
I eftermiddag ska vi om vi hinner åka till POP och kolla efter en höst overall till Vilda. Båda hennes är för små nu så dax att köpa nya. När det är såhär kallt ute som idag så måste hon ha overall, det räcker inte med en jacka. Jag vill köpa en som har vindskydd i sig... Men Thomas vill nog inte lägga ut så mycket pengar nu. Men vi får se vad vi hittar. Jag vill inte att hon ska frysa iaf och då får de kosta, enligt mig. =) Så frysa kommer hon inte göra. =)
En kvart kvar tills jag ska gå hihi... Spännande. Ja men juste, jag klämde på mig mina jumpaskor som är strl 37... Det gjorde ont och så ska jag klämma på mig dem igen nu snart hahah. Efter min graviditet så svällde mina fötter upp som bara den och efter de har jag haft strl 38-39 i skor. Men nu fick jag på mig mina 37or. =D Det gör lite ont men det kommer gå över då skorna är nya och de töjer sig lite. =)
Ja fick pussa på min sessa nyss!!! Hon kom och sa hej till mig hehe. Min fina älskling!

XoXo // Nelly
Published with Blogger-droid v1.7.4