onsdag 11 maj 2011

Vilken underbar daaag !!

Dagen började ganska seg men kul.. Vilda har fått öva på att äta sin gröt själv vilket gick jätte bra och var jätte kul..slutade med att hon hade gröt från håret och ner till tårna =D Så hon fick bada efter hon ätit klart. Då var min lille så trött så hon sov i nån timme. Kl 13.00 kom Thomas hem och vi gjorde oss i ordning och packa allt till Vilda och så drog vi in till Östermalm för att kolla på lokalen. Vi fick nyckeln men kunde inte komma in till lokalen förrän efter kl 19.00 idag.. För de va folk som hade minnes stund där. Så vi åkte och kolla lite på södermalm och sen åkte vi och åt mat på en uteservering med lekplats så Vilda fick leka lite oxå. Sen drog vi vidare till Baby Land och köpte henne ett par solglasögon =) Skit tuffa! Efter de åkte vi in till Östermalm igen för att gå in i lokalen och den var liten men bra. Så de kommer nog bli ganska trångt men finns de hjärterum finns de stjärterum! ;)
Så nu vet vi vad vi ska ha med oss och vad vi behövde köpa. KANON!
Efter de va kl runt åtta och då började vi åka hemåt.. så vi var hemma vid halv nio nu... Vilda har vart SJÖ VILD sen vi kom hem och skratta bara av att titta på oss och vi har busat som bara den med henne.. Så mycket att alla vi tre har skrattat så tårar rinner. =D Samtidigt har vi zappat mellan hockey och Greys Anatomi haha.. nu kollar vi bara på Hockeyn och SVERIGE VANN !!!! =D
Vilda fick sin natt välling och somna typ på en gång så nu ligger hon bredvid sin pappa och myser och snarkar haha. Gullunge!!
Vi har haft en super härlig dag ute i solen med massa lek och bus ! Bästa eftermiddagen på länge.
Nu har jag ont men de var helt klart värt de. =P

Imorn är de torsdag som alla vet och då ska vi ner till Thomas mamma och moster och äta middag och så ska vi hämta två barnstolar,bestick och lite sånt.. kommer inte ihåg allt nu för jag är sååå trött. =)
OCH vet ni..... på onsdag nästa vecka kommer vår nya säng !!!! =D HIHIHI ska bli såååååå underbart skönt att få sova i en riktig säng! Och den är så grymt fin oxå, en riktig "vuxen" säng.. hehe. Jag kommer ta bild och sätta ut den här sen så ni får se.

Tror inte att jag har glömt något... jag skrev ju om montessori dagiset tidigare och jag fick inte tag på henne jag ska prata med. Så jag ska göra ett nytt försök imorn.

Nu vill jag gå och lägga mig, så god natt alla fina läsare.

Love // Nelly

NERVÖS

Nu får ni hålla tummarna för vi ska söka in till två Montessori dagis för Vilda.. och så ska vi boka in en dag och tid så vi kan åka och kolla på dagiset och se att allt ser bra ut osv. Jag hitta bara två montessori förskolor i tyresö men de kanske finns fler.. ska ringa kommunen oxå och kolla.

Aa ska sätta mig i telefon nu..

Love // Nelly

Åh fy fan...

Tårkar tårarna och börjar om på nytt.. =) Men sjukt fin låt.. Ni trycker på texten So Far Away så kommer ni till youtube och låten direkt. =)

Ja men idag, idag ska vi åka och kolla på lokalen och efter de ska vi åka och handla de sista.. och det va inte så lite heller haha.. Sen måste vi ta oss ner till Thomas mamma och hämta bestick och eventuellt termosar. Men sånt vet vi efter att vi vart i lokalen.
Tror inte att vi kommer åka ner dit idag.. det beror helt på hur lång tid det tar att handla och sånt. Och hur Vilda är.
Men hursom så måste allt fixas så de är klart till på fredag!! Jag vill känna att allt sånt är klart så jag kan slappna av lite.. och har vi tur får vi tillgång till lokalen redan på fredag eftermiddag vilket skulle vara guld för då kan vi städa och duka och sånt så allt är klart på lördag när vi kommer dit på morgonen och ska fixa resten.. koka kaffe och te och aa ni vet sånt.

Men vi ska ta de lugnt här hemma fram till kl tolv ungefär sen ska vi ut och in till Östermalm!

Ha en underbar dag i solen



Love // Nelly

So Far Away

Världens finaste låt!! Jag får tårar i ögonen VARJE gång jag lyssnar på den här och nu när jag ser på videon. Man hör deras smärta i musiken och i rösten. R.I.P Jimmy "The Rev" Sullivan..




Love // Nelly