fredag 10 juni 2011

Hihihi juste....

Vår älskade Vilda har fått en dagis plats nu oxå!! =D I augusti har hon plats men hon börjar inte förrän i september. =) Så nu blir de jobbsökande för min del hihi SÅ KUL !!! =D

Ville bara säga de..

Love // Nelly

Åh vilken skön dag =)

Min dag började med att dammsuga mig svettig hemma och sen duscha. Efter duschen fick jag kasta mig i bilen och åka och hämta min syster för vi skulle in till East Street piercing och handla piercings till syrran. Och tur som vi har hitta jag en parkering precis utanför typ och Pirre jobbade. =D Så vi va där i typ en timme och prata massa och fick bra råd osv. Fick uttöjningar av syrran oxå med dödskallar på hihi, jätte söta. Sen körde jag hem Helle och satte riktning hem igen. Hemma diska Thomas för fullt och Vilda lekte så bra själv på golvet. Strax efter att jag kom hem så kom Maria, Christian och lilla Lisa hit. Och de hade med sig fika bröd och jordgubbar och hallon!! Tack!! Och gud va gott de va =D. Vilda showa och flirta så mycket med Lisa och Maria och Christian så innan de ens hade hunnit åka så hade hon tok slocknat! Och hon sover fortfarande =P !! De åkte för kanske en två timmar sen.
Vi har iaf haft en super kul dag med mycket skratt. De va super kul att Maria och de kom över. Snart ska vi till dem och äta middag och de ser jag fram mot. =) Och Vilda va cool lugn i Marias famn. Jag har aldrig sett henne vara SÅ lugn någonsin i en ny människas famn. De va häftigt. =)

Nu är jag super duper hungrig, har inte hunnit äta något alls idag. =( Så väntar på att min man ska komma hem från affären snart så vi kan äta =D.

Nä nu ska jag kolla på Happy Feet på trean. ;)

Love // Nelly