måndag 2 januari 2012

Juste

Det var ingen The walking dead igår... =(

Väl hemma...

Ja inte hade mannen min gjort något hemma hehe.. kan nog inte begära de av honom. Lite tråkigt dock.

Jag är super glad ändå för Vilda har ätit så himla bra idag! Hon åt en ordentlig frukost och mellanmål och sen en ordentlig lunch och lite middag hos min mamma.. När vi kom hem åt hon en stor portion pasta och korv! Och nu i sängen fick hon välling. =D

Varför jag blir så glad över att hon äter är för att hon inte ätit någon mat alls på fyra veckor nu.. Bara vatten och välling och lite små plock typ ost skivor. Och idag åt hon kanon bra. =)

Jag ska faktiskt gå och lägga mig nu för jag är jätte trött.

God natt gott folk.

LOVE // Nelly

Åkte till mamma


Jag och Vilda åkte till Tyresö centrum i morse och jag skulle ta ut pengar. Det gick inte då ena bankomaten va igen bommad och den andra va stängd pga service. Så jag tänkte att jag skulle åka till mamma så hon kan följa med i bilen när jag tar ut pengar i jakan, så jag slipper ta in och ut vilda ur bilen hela tiden.. Aa så mamma följde med. Jag gick till bankomaten och det va samma där.. Så till slut fick jag låna av mamma som fick ut på hennes bankomat. Att de stänger alla swedbank bankomater så där... Illa.

Bilden på Vilda tog jag igår. Min söta lilla ängel! =) Hon är extra söt... Sötare än de flesta!! Tycker jag iaf. =) Och jag är ju hennes mamma så det är inte så konstigt ;).

Undra om Thomas har diskat och gjort mat hemma... Eller så har han bara lagt sig i sängen eller soffan och kollat tv och somnat. =P Brukar vara så hahaha..

Just nu känns allt underbart bra. Vi är friska och krya och jag har gått ner två kilo till.. =) Det går jätte sakta men de går åt rätt håll. Kommer nog inte synas så mycket på mig förrän jag gått ner 20 kilo till. Då syns de nog.

Ska börja röra mig hemåt om en timme. Jag får hoppas att Vilda inte somnar innan de hehe.

Önskar er en fortsatt trevlig kväll.

XoXo // Nelly