tisdag 24 april 2012

Klar med en stor sopsäck...

Har märkt alla kläder och skor som fanns i ena sopsäcken. Och så har jag märkt gåbordet,babygymet och hoppgungan. Nu återstår en till proppfull sopsäck,två kassar och bilbarnstolen. Tur att de är två loppisar i år.. Känns som att vi har en heeel del att sälja. =) De som inte blir sålt på loppisen i östhammar funderar jag på att skänka till ett hem för barn mellan 0-2 år. Kläderna och leksakerna går direkt dit och de skulle kännas skönt i mitt hjärta att få ge lite igen.. Nu var de ca en eller två månader sen jag gav bort något till folk som behöver. Jag älskar att skänka och ge bort! Oavsett om de är kläder eller mat och pengar. Ibland vill jag ge lite väl mycket och då slutar de med att vi kanske inte alltid har haha.. Men vi har en underbar familj som ställer upp då. Oftast klarar vi oss precis.

Skickade sms till min "chef" nyss och frågade om jag ska få jobba snart för jag behöver pengar. Får se när jag får svar.

Ska sätta mig och söka lite mer jobb nu. Börjar bli less på de här. LÄNGTAR som bara den tills den dagen min skola börjar i höst!! =D Ska bli riktigt kul!

Nu ska jag vila lite medans Vilda kollar på tv.. Hon kommer ligga bredvid mig och mysa, som i morse.. Ååh va mysigt de var! =)

Sen blir de ut i solen igen!

Ha en bra tisdag.
Published with Blogger-droid v1.7.4

Vår lilla fis i vecka 12... R.I.P

Published with Blogger-droid v1.7.4

Ledsen..

Jag känner att något saknas i mitt liv! Och jag är ledsen och nere nästan varje dag.. Inte när Vilda är hemma men när jag är själv. Jag vet vad som saknas och vad som gör mig ledsen men jag har inte direkt någon jag kan prata med om mina känslor om de Just de här. Om två veckor den 11/5 var bf datumet för barnet vi förlorade.. Vilda kom en vecka tidig så jag gissar att h*n skulle komma nu vilken dag som helst. Jag är skit ledsen och tycker de är super jobbigt! Jag ville verkligen ha de där barnet!! ='( Gör fruktansvärt ont i hjärtat!

Usch!!! Kan inte bara april/maj månad vara förbi nu!
Published with Blogger-droid v1.7.4