måndag 21 februari 2011

Helgen

Nu har jag inte bloggat under hela helgen.. är lite dålig på att skriva ibland.. =S I fredags morgon hade jag och min familj massa mys och vi såg på film samtidigt som vi åt frukost.. efter de så gjorde vi oss klara för att åka och handla lite och sen vidare hem till min mamma för hon och jag skulle gå till curves.. jag skulle dit på intruduktion och hon skulle träna. Det verkade iaf ganska kul så vi köpte mig ett års kort där =D. Sen sov vi hos min mamma för Thomas kom hem så sent och jag va för trött för att köra bil. Plus att vi skulle gå och träna på Curves på lördag morgon kl 11.00 och innan de skulle vi hinna handla träningskläder till mig. Men iaf, min första träning va skit kul och nu ska jag gå tre ggr i veckan och träna. Känns underbart skönt! Jag har nämligen inte gått ner så mycket efter graviditeten och nu är de dax att göra de. =) Efter vi va klara med träningen så åkte vi och handla lunch och sen åkte vi raka vägen hem för jag saknade min dotter så jag höll på att bli tokig. Sen tog vi de lungt resten av dagen och lekte och myste med min dotter. Thomas kom hem sent igen på lördagen och han ville sova en natt till hos min mamma så vi gjorde de.. Han skulle nämligen jobba söndagen oxå. På söndagen åkte jag och mamma och Vilda till ikea vid tolv tiden och de va så mycket folk att de inte ens fanns nån parkering så vi struntade i de och drog till sköndal och tanka och sen till Tyresö centrum och åt lunch och sen tillbaka till Ikea.. då va kl kanske fyra nånting.. då fanns de parkering så vi parkera och gick in.. Mamma köpte en stol åt Vilda som hon kan sitta och äta i hemma hos sin mormor och sen köpte hon en låda på hjul,lakan och leksaker till Vilda som hon kan ha hemma. Lådan är till för alla hennes leksaker.. vi har en rosa sen tidigare men den är full så vi fick en grön nu. =D Jätte bra för Vildas leksaker ligger överallt och det ska bli skönt att kunna lägga dem i lådan och sätta på locket så är allt "borta" =P Men förövritt har de vart en väldigt lugn och skön helg igen.

Jag har ju såklart planerat och pratat med en del människor som är bjudna till Thomas 30 års middag oxå.. jagat svar och äntligen fått svar av många.. =) Tråkigt nog så kan inte alla komma men de blir några iaf så de är kul. =) Mest grabbar så jag funderar på att stanna hemma så får han fira med grabbarna istället.. Tror han skulle gilla de.. men han har inte sagt något när jag har gett de förslaget.

Ska försöka få i mig nån frukost nu så jag får lite energi.. känner mig helt slut efter att ha sovit i en annan säng.. har knappt sovit något alls på hela helgen och inte i natt heller.. =S Kan inte somna ordentligt och så ligger jag och lyssnar på om Vilda andas... och när hon börjar röra sig lite så väntar jag bara på att få gå upp och lägga henne till rätta och ge nappen.
Aa men jag ska försöka att uppdatera här lite oftare. =P

Ha de bra

Love//Nelly