lördag 28 april 2012

Sålde!!

Juste, jag sålde babyskyddet.. Fick 650 kr för den. Sålde kläder på loppisen så jag tjänade 500 kr. Och de som blev över skänker jag till barn mellan 0-2 år som bor i ett hem uppe i östhammar. Så jag tjänade pengar och så får jag skänka till de som behöver. Det känns bra! =)

En kille har hört av sig angående att köp datan och spjälsängen. Jag la ut datan för 10.000 kr ocv spjälsängen för 700 kr och han vill ge mig 12.200 kr för datan och 850 för spjälsängen =P. Jag skickade mitt nr och hoppas att han ringer. =D

Ska kolla på filmen nu...............
Published with Blogger-droid v1.7.4

Min fina ängel!

Jag mår piss dåligt! Är ledsen,arg,sviken och oerhört sårad. Jag borde ha vetat att jag fortfarande inte kunde lita på dig! Känner mig blåst! Mitt ömtåliga hjärta svider och tårarna rinner... Känns tufft att vara själv just nu.

Tack Angelica för ditt stöd och dina ord. Du är den bästa som finns!! <3

Ska försöka slappna av nu och kolla på nån film med Jennifer lopez på fyran.

XoXo // Nelly
Published with Blogger-droid v1.7.4

Hemma..

Min mamma behövde få vila. Så nu är vi hemma igen. Känns skönt men ensamt. Men jag vänjer mig.
Published with Blogger-droid v1.7.4

Jag har tråkigt och saknar...

Angelica!! Är så tråkigt utan henne och tyst.. Eller Vilda är ju inte tyst men tyst och tråkigt ändå på något vis. Är hos mamma idag men hon är bakis så hon sover bara hahha =P. Ska nog åka hem snart.

XoXo // Nelly
Published with Blogger-droid v1.7.4

Vilda med min bror,hennes morbror/gudfar och Alwin. =)

De här dagarna har vart underbara! Jag har vart med Angelica sen i torsdags och idag körde jag hem henne. Vi har myst och kollat film,lekt med Vilda.. Åkt till östhammar och ätit på kina. Nu är jag hos min mamma och funderar på att åka hem sen ikväll. Känns bättre att sova hemma på något vis. Städade lite innan jag åkte hem i från oxå och tog ut soporna. Vill inte komma hem och så stinker de.. =/ Inge kul. Men nu kommer de lukt gott. =)

De var dessa dagar väldigt kortfattat.

Puss hej
Published with Blogger-droid v1.7.4

Vilda,Henke och Alwin. =)

Published with Blogger-droid v1.7.4